Mosaic: Το mindfuck της χρονιάς (;), ήρθε απο τον Steven Soderbergh

Για κάτι περισσότερο απο τρία χρόνια, με απόλυτη μυστικότητα και για λογαριασμό του HBO, ο Soderbergh, δούλευε το πιο φιλόδοξο project του, το οποίο και ονομάζει Mosaic.

Το Mosaic θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν την οπτική απο όπου θα παρακολουθήσουν και θα ακολουθήσουν την ιστορία και έτσι να κτίσουν την δική τους εμπειρία μέσα απο το υλικό που δημιούργησαν οι Soderbergh & Solomon. Οι επιλογές που θα κάνει ο καθένας, δημιουργούν πολλαπλές αφηγήσεις της ιστορίας, με διαφορετικές οπτικές και κάποιες φορές με διαφορετικό επίλογο. Οι χρήστες θα μπορούν να δούν τις δικές τους εκδοχές της ιστορίας μέσα απο την εφαρμογή και να τις συγκρίνουν με την εκδοχή των έξι επεισοδίων του Soderbergh, που θα προβληθούν μέσα στον Ιανουάριο.

Στο Mosaic πρωταγωνιστούν οι Sharon Stone, Beau Bridges, Garrett Hedlund και πολλοί άλλοι.

Στην πρωτοποριακή και διαδραστική αυτή υλοποίηση, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή (μπορείτε να την κατεβάσετε απο εδώ) και απο εκεί (στο τέλος κάθε σκηνών) έχει την επιλογή να συνεχίσει με διαφορετικές οπτικές. Έτσι σε μια σκηνή όπου πρωταγωνιστεί ο Garrett Hedlund με την Sharon Stone και μετά το τέλος της, ο θεατής μπορεί να παρακολουθήσει τι θα συμβεί μετά απο την οπτική του Hedlund ή της Stone. Βασικά ο θεατής δεν επιλέγει την δική του ιστορία, αλλά μπορεί να επιλέξει το πως θα την δεί. Κάτι που σημαίνει ότι μόλις κάποιος ολοκληρώσει την ιστορία, μπορεί να επιστρέψει και την παρακολουθήσει απο την αρχή αλλά απο διαφορετική οπτική.

Το Mosaic θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο, αλλά μέχρι τότε δείτε το trailer της “σειράς” και ενα βίντεο με τους πρωταγωνιστές:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss