Most Wanted: Tα 5 βελούδινα ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεσαι τον Ιανουάριο

Πριν μπει η άνοιξη ας χαρούμε λίγο ακόμα το πιο πολυτελές, χειμερινό υλικό: το βελούδο.

Αν δεν είσαι σίγουρη πώς να περιγράψεις την τάση του βελούδου, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε: είναι ρετρό, λειτουργεί «καλά» για την εμφάνισή τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας και είναι το ακριβώς αντίθετο του sexy. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται περιοριστικό με την πρώτη ανάγνωση, σε ένα δεύτερο επίπεδο είναι καλό για την γκαρνταρόμπα, και το στυλ σου εν γένει, γιατί ένα υλικό σαν το βελούδο το οποίο είναι από τη φύση του σοφιστικέ και sexy μόνο να αναβαθμίσει μπορεί την γκαρνταρόμπα σου. Ένα vintage fashion item από βελούδο, όπως μία 70s top handle bag μπορεί να ερμηνευτεί με σύγχρονο τρόπο και να μετατραπεί σε ένα από τα πιο cool αξεσουάρ το οποίο μπορείς να κρατήσεις αυτήν την «περίεργη» σεζόν.

Λοιπόν, γιατί να περιοριστείς μόνο με τις φόρμες μέσα στο σπίτι, όταν μπορείς να βάλεις μία εντυπωσιακή βελούδινη παντελόνα ή ένα άνετο cut out top και να είσαι κομψή ακόμα και όταν κάθεσαι στον καναπέ σου; Μπορείς να το δοκιμάζεις και σε σχετικά νέα χρώματα και αποχρώσεις, όπως το ροζ, το τυρκουάζ και το μπορντό και είναι μία βασική ιδέα για να απομακρυνθείς από τις safe επιλογές των μονότονων μαύρων και καφέ ρούχων. Εμείς παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσένα τα πέντε πιο hot ρούχα και αξεσουάρ από βελούδο για τον Ιανουάριο. Διάλεξε ποιο ή ποια από αυτά ταιριάζουν στην αισθητική σου και ξεκίνησε τα ψώνια σου από αυτήν την Κυριακή και από την άνεση του σπιτιού σου!
Δες επίσης: Η Anne Hathaway ποζάρει σαν σταρ του παλιού Hollywood στο «green carpet»

(Από αριστερά προς τα δεξιά:) Tσάντα Κhaore www.net-a-porter.com, Πέδιλα Migato www.migato.com, Φόρεμα ‘ΑLE www.ale.com.gr, Παντελόνι Nidodileda www.nidodileda.com, Top Toi&moi www.toi-moi.com

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss