Most Wanted: Tα 5 λιλά ρούχα και αξεσουάρ που θα φέρουν την άνοιξη… λίγο νωρίτερα!

Η πιο παστέλ απόχρωση του μοβ θα έχει την τιμητική της την επόμενη σεζόν.

To λιλά, αυτή η γλυκιά, παστέλ απόχρωση του μοβ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ρομαντικά outfits, σε ανοιξιάτικα τοπία αλλά και σε statement αξεσουάρ που δεν «φοβούνται» να πρωτοτυπήσουν, είναι hot και την άνοιξη του 2021. Το αγαπημένο «χρώμα της λεβάντας» που αποθέωσε ο Jacquemus στις πρόσφατες συλλογές τους, αλλά και η Miuccia Prada στην collection της για τη σεζόν S/S 2021, είναι και πάλι της μόδας και θα το βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες.

Μία girly απόχρωση που κολακεύει τόσο της ξανθές όσο και τις μελαχρινές και προσδίδει μία νότα νεανικότητας σε κάθε outfit, υπόσχεται να κάνει λίγο πιο λαμπερούς τους επόμενους μήνες και να μπολιάσει μέσα μας το πνεύμα της αισιοδοξίας που σε καιρούς πανδημίας έχουμε τόσο ανάγκη. Λιγότερο «επιθετικό» από το σκούρο μοβ και πιο τρυφερό από το χρώμα της magenta, το λιλά είναι η «κοριτσίστικη» απάντηση σε όσες επιμένουν να βλέπουν τη μόδα μέσα από ένα σύγχρονο, αλλά «αθώο» πρίσμα.

Παρακάτω, στην αγαπημένη μας πλέον στήλη «Most Wanted» βρήκαμε τα πέντε must have ρούχα και αξεσουάρ σε λιλά απόχρωση που πρέπει όλες μας να εντάξουμε άμεσα στην γκαρνταρόμπα μας αν θέλουμε να είμαστε μέσα στη μόδα και την ερχόμενη άνοιξη.

Διάλεξε ποια από αυτά ταιριάζουν στο στυλ σου και κάν΄τα δικά σου από τώρα. Η προνοητικότητα είναι αρετή… ακόμα και στη μόδα.
Δες επίσης: Θα κόψεις πίτα στο Zoom με τη δουλειά σου; Δες τι πρέπει να κάνεις για να είσαι εντυπωσιακή!

(Από αριστερά προς τα δεξιά:) Σανδάλια Esiot www.esiot.gr, Φόρεμα Ηolzweiler www.net-a-porter.com, Παντελόνι Αsos www.asos.com, Τοp Pull&Bear www.pullandbear.com, Tσάντα Sis Bags https://blog.sisbags.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss