Most Wanted: Tα 5 neutral ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεσαι για σοφιστικέ winter looks

Η ουδετερότητα καμιά φορά είναι η πιο σωστή λύση… ακόμα και στα χρώματα.

Mία περίοδο «αναγκαστικής εσωστρέφειας» σαν και αυτήν που διανύουμε λόγω covid το πιο ασφαλές πράγμα που έχουμε να κάνουμε, σε ό,τι αφορά το look μας, είναι να επενδύσουμε σε neutral χρώματα τα οποία μπορούμε να «ενώσουμε» με μπλε, μαύρα και λευκά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Γήινοι τόνοι, συνώνυμοι της «ήσυχης» φινέτσας και της διαχρονικής κομψότητας, έρχονται να πάρουν την σκυτάλη από τις μουντές αλλά τολμηρές αποχρώσεις που είχαμε συνηθίσει να φοράμε τον χειμώνα -τουλάχιστον είχαμε συνηθίσει μέχρι τον προηγούμενο χειμώνα, προ πανδημίας- και να μας βάζουν, δειλά αλλά σταθερά, σε μία νέα περίοδο για τη μόδα: λιγότερο εντυπωσιακή και περισσότερο ουσιαστική.

Τα neutral χρώματα πρωταγωνιστούν στις πιο στυλάτες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε για τη φετινή σεζόν, θα μας «απασχολήσουν» και την άνοικη και φοριούνται με πολλούς τρόπους όλες τις ώρες της ημέρας. Σε total looks με καφέ, μαύρα ακόμα και χρυσά αξεσουάρ. Σε μεμονωμένα κομμάτια με εκκεντρικά animal prints ή αντισυμβατικά abstract μοτίβα, ακόμα και συνδυαστικά με bold αξεσουάρ, τα ρούχα σε αυτές τις μπεζ-nude-off white αποχρώσεις, είναι must have για τον χειμώνα που διανύουμε, έναν χειμώνα διαφορετικό από όλους τους περασμένα. Πιο «εσωτερικό», πιο «εσωστρεφή», αλλά και πιο ουσιαστικό. Παρακάτω βρήκαμε για εσένα τα 5 «πιο ποθητά» ρούχα και αξεσουάρ αυτής της εβδομάδας, όλα σε neutral αποχρώσεις, για να εντάξεις και εσύ αυτό το color trend στη ζωή σου με επιτυχία και φυσικά… με στυλ!
Δες επίσης: Trend Report: Όλες οι τάσεις της νέας σεζόν που μπορείς να φορέσεις από τώρα

(Aπό αριστερά προς τα δεξιά: Πλεκτή ζακέτα Cristina Beautiful Life, μποτάκια Mivida Tsakiris Mallas, παντελόνι attrattivo, τσάντα Bottega Veneta Net-A-Porter, φόρεμα Zara)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss