Mother!: Η νεα ταινία του Aronfosky, έχει trailer και είναι… απόλυτα ανατριχιαστικό!

Είναι πλέον επίσημο. Μετά απο το πρώτο official trailer της νέας ταινίας, του αγαπημένου σκηνοθέτη Darren Aronofsky, μπαίνει στη λίστα με τις πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες του φετινού χειμώνα.

Ο μεγάλος Darren Aronofsky, ο δημιουργός των αριστουργηματικών Black Swan, Pi και του ανυπέρβλητου Requiem for a Dream, επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα και στα κινηματογραφικά δρώμενα με το mother!, μία ταινία για την οποία οι πρώτες εντυπώσεις υποδεικνύουν ότι σηματοδοτεί μία νέα στροφή του Aronofsky στις ρίζες του.

Ο σκηνοθέτης, γνωστός για τη σχεδόν διεστραμμένα σκοτεινή ματιά του, δουλεύει στο mother! εδώ και καιρό, για να το φέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αυτό το φθινόπωρο, έχοντας εξασφαλίσει ένα λαμπρό cast για να δώσει σάρκα και οστά στο όραμά του.

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Jennifer  Lawrence και έχουν αναλάβει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ταλαντούχοι ηθοποιοί όπως οι Ed Harris, Kristen Wiig, Domhnall Glesson και Michelle Pfeiffer, μαζί με την τακτική συνεργάτιδα του Aronofsky, Marcia Jean Kurtz, τους πλαισιώνουν.

Το πρίν μιας εβδομάδας και διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων teaser δεν άφησε και πολλά στη φαντασία μας, εντείνοντας το δραματικό στοιχείο και καταφέρνοντας παράλληλα να χωρέσει στάλες αγωνίας, με φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Aronofsky.

Οι λεπτομέρειες γύρω από το νέο πρότζεκτ, αν και η ημερομηνία πρεμιέρας πλησιάζει επικίνδυνα, παραμένουν στο σκοτάδι (ακόμα και με αυτό το trailer), με την επίσημη σύνοψη να περιγράφει απλά ότι “η σχέση ενός ζευγαριού [σ.σ. υποθέτουμε ότι πρόκειται για τη Lawrence και τον Bardem] δοκιμάζεται όταν απρόσκλητοι επισκέπτες καταφθάνουν  στο σπίτι του και διαταράσσουν τη γαλήνια ύπαρξή του”.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ της Βενετίας τον Σεπτέμβρη και αναμένεται να είναι από τα ισχυρά χαρτιά της κούρσας των φετινών βραβείων.

Στίς ελληνικές αίθουσες, είναι προγραμματισμένο να έρθει στις 19 Οκτωβρίου.

Δείτε το “χιτσκοκικής υπόκρουσης” trailer του mother! εδω:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss