Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Μια «λαοθάλασσα» χαράς που έμεινε στην ιστορία

Μουντιάλ 2022: Πάνω από 4.000.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες για την ιστορική παρέλαση της Αργεντινής, η οποία δεν έμελλε να μην ολοκληρωθεί ποτέ!

Ο Λιονέλ Μέσι κι οι συμπαίκτες του ανέβασαν τη χώρα στην κορυφή του κόσμου κι οι συμπατριώτες τους βγήκαν στους δρόμους για να τους αποθεώσουν.
Πάνω από 4.000.000 Αργεντινοί βγήκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, για να αποθεώσουν τους ήρωες τους, μετά τον θρίαμβο στο Μουντιάλ 2022.

Ο συγκεκριμένος αριθμός αντιστοιχεί περίπου στο 1/3 των κατοίκων του Μπουένος Άιρες. Η κυβέρνηση της χώρας, άλλωστε, είχε κηρύξει εθνική αργία!
Οι παρέλαση των ποδοσφαιριστών πάνω στο ανοικτό πούλμαν ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) κι ήταν προγραμματισμένο να διανύσει μια απόσταση μόλις 40 χιλιομέτρων, καταλήγοντας στο προεδρικό μέγαρο.

Πανηγυρισμοί, συνθήματα και μπόλικο αλκοόλ, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι αυτός που έδωσε πρώτος το «σύνθημα», πίνοντας ένα τεράστιο ποτήρι μπύρας.

Η διαδρομή ξεκίνησε από το προπονητική κέντρο στο Εσέισα, αλλά μόλις το πούλμαν έφτασε σε κεντρικούς δρόμους, «φράκαρε» στη λαοθάλασσα που υπήρχε. Ήταν αδύνατο για τον οδηγό να προσέχει να μην πατήσει τόσο κόσμο, την ίδια ώρα που αρκετοί προσπαθούσαν να βρεθούν δίπλα στους παίκτες, πη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss