Μουντιάλ 2022: Δεύτερος νεκρός εργάτης κατά τη διάρκεια του τουρνουά

Μουντιάλ 2022: Η διοργανώτρια αρχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ επιβεβαίωσε τον θάνατο δεύτερου εργάτη κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Η Ανώτατη Επιτροπή Υλοποίησης και Κληροδότησης ανακοίνωσε ότι ο Τζον Εντζάου Κιμπουέ έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από ύψος.
Ο άτυχος εργάτης εργαζόταν ως σεκιούριτι στο «Lusail Stadium» και το δυστύχημα έγινε το Σάββατο (10/12), κατά τη διάρκεια της βάρδιας του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, του προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στη ΜΕΘ του νοσοκομείο Χαμάντ.

Μολονότι οι γιατροί κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες επί τρεις ημέρες, για να τον κρατήσουν στη ζωή, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν. Επίσης, η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι διοργανωτές ερευνούν με διαδικασία κατ’ επείγοντος τις συνθήκες που οδήγησαν στην πρώτη του.
Ο Κιμπουέ είναι ο δεύτερος εργάτης που χάνει τη ζωή του, καθώς είχε προηγηθεί ένας Φιλιππινέζος, ο οποίος είχε αναλάβει να φτιάξει τον φωτισμό σε πάρκινγκ στο ξενοδοχείο, όπου βρισκόταν η αποστολή της Σαουδικής Αραβίας.

Τα δύο εργατικά δυστυχήματα προστέθηκαν στους χιλιάδες θανάτους κατά τη διάρκεια της ανέγερσης των γηπέδων. Επίσης, κατά τη διάρκεια του τουρνουά έχουν χάσει τη ζωή τους δύο δημοσιογράφοι κι ένας φωτορεπόρτερ.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss