Μουντιάλ 2022: Η «απολογία» του Χάρι Κέιν – «Πονάει, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Χάρι Κέιν έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για την Αγγλία κόντρα στη Γαλλία από τη βούλα του πέναλτι και τα «τρία λιοντάρια» έμειναν ξανά εκτός από την ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αρχηγός των Βρετανών βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη.

Το χαμένο πέναλτι του Χάρι Κέιν στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία είναι αναμφίβολα μία από τις στιγμές του τουρνουά. Ο αρχηγός των Άγγλων νωρίτερα είχε ευστοχήσει σε πέναλτι για το 1-1, δεν κατάφερε όμως να κάνει το ίδιο για να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά. Έτσι, οι Γάλλοι είναι αυτοί που πήραν την πρόκριση με το τελικό 2-1 και θα αντιμετωπίσουν το εκπληκτικό Μαρόκο στον ημιτελικό. Όπως είναι λογικό, στην Αγγλία όλη η συζήτηση γύρω από το Μουντιάλ έχει να κάνει με το χαμένο πέναλτι του Κέιν.

Η κριτική που ασκείται στα βρετανικά tabloid σε τέτοιες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της «ανθρωποφαγίας», αλλά ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και σούπερ σταρ της Τότεναμ δεν κρύφτηκε. Με μήνυμά του στα social media, ανέλαβε την ευθύνη και υποσχέθηκε πως τα «τρία λιοντάρια» θα εμφανιστούν έτοιμα πνευματικά και σωματικά στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση, έτσι ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο.

«Εντελώς απογοητευμένοι… Τα δώσαμε όλα και έχει φτάσει σε μια μικρή λεπτομέρεια για την οποία αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν κρύβομαι από αυτό, πονάει και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το ξεπεράσεις, αλλά αυτό είναι μέρος του αθλητισμού», έγραψε ο Χάρι Κέιν και πρόσθεσε:

«Τώρα το θέμα είναι να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία για να είμαστε πνευματικά και σωματικά δυνατότεροι για την επόμενη πρόκληση. Ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξη σε όλο το τουρνουά – σημαίνει πολλά».
Το μήνυμα του Χάρι Κέιν

https://www.instagram.com/p/CmBd8tQtZGr

Σχετικές ειδήσεις

Μουντιάλ 2022: «Απασφάλισε» ο Καστίγιο για Κριστιάνο Ρονάλντο
Λίγοι το κατάλαβαν:Η αλλαγή του ΑΝΤ1 από τα προημιτελικά του Μουντιάλ
Μουντιάλ 2022: «Πέταξε» ο Εν Νεσίρι και ξεπέρασε τον Ρονάλντο!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss