Moυντιάλ 2022: Οι διοργανωτές απαγορεύουν την πώληση αλκοόλ στα γήπεδα

Moυντιάλ 2022: Το Κατάρ απαγορεύει την πώληση μπύρας με αλκοόλ στα γήπεδα, δύο μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα απαγορεύσουν την πώληση μπύρας με αλκοόλ στα οκτώ στάδια που χρησιμοποιούνται για το ποδοσφαιρικό τουρνουά, δήλωσε στο Associated Press άτομο που γνωρίζει την απόφαση.
Η ανακοίνωση έρχεται μόλις δύο ημέρες πριν από την έναρξη της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης. Οι μη αλκοολούχες μπύρες θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμες για τους οπαδούς στους 64 αγώνες του Μουντιάλ, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες.

Το άτομο μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή οι διοργανωτές δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει την απόφαση. Η μητρική εταιρεία της Budweiser, AB InBev, πληρώνει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο για αποκλειστικά δικαιώματα πώλησης μπύρας. Η συνεργασία της εταιρείας με τη FIFA ξεκίνησε στο τουρνουά του 1986.
Όταν το Κατάρ κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η χώρα συμφώνησε να σεβαστεί τους εμπορικούς εταίρους της FIFA και ξανά κατά την υπογραφή συμβολαίων μετά τη νίκη του στην ψηφοφορία το 2010.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, η διοργανώτρια χώρα αναγκάστηκε να αλλάξει νόμο για να επιτρέπεται η πώληση αλκοόλ στα γήπεδα.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.
Διαβάστε επίσης:
Μουντιάλ – Κατάρ: Η προφητεία που δείχνει ποιος θα το πάρει φέτος
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα αποσυρθώ εάν η Πορτογαλία πάρει το Μουντιάλ»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss