Μπακς: Πιθανότατα θα χάσει την έναρξη της σεζόν ο Μίντλετον

Ο βασικός σμολ φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, Κρις Μίντλετον, πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμος για την αρχή της σεζόν, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του καρπό το καλοκαίρι.

Ο τραυματισμός δεν σχετίζεται με το θέμα που τερμάτισε νωρίς τα playoffs για τον Μίντλετον τη σεζόν 2021-22.

Η ήττα από τη Βοστώνη τερμάτισε την προσπάθεια του Μιλγουόκι για δεύτερο συνεχόμενο τίτλο και έδωσε πολλά κίνητρα καθώς οι Μπακς προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν.

Ο Τζο Ινγκλς δεν θα είναι έτοιμος για την έναρξη της σεζόν καθώς αναρρώνει από ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Ο Αυστραλός θα μπορούσε να επιστρέψει από τον Δεκέμβριο, αλλά το πιο πιθανό είναι να κάνει το ντεμπούτο του με τους Μπακς τον Ιανουάριο.

Ένας παίκτης που αισθάνεται καλύτερα μετά από μια γεμάτη τραυματισμούς σεζόν 2021-22 είναι ο αναπληρωματικός γκαρντ Τζορτζ Χιλ, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα σε αυχένα και κοιλιακούς την περασμένη σεζόν.

Η λίστα τραυματισμών του Μιλγουόκι δεν περιορίζεται στους παίκτες.

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο πριν από 5 εβδομάδες.

Οι Μπακς ξεκινούν τους αγώνες προετοιμασίας τους εναντίον των Μέμφις Γκρίζλις τα ξημερώματα της Κυριακής (2/10, 03:00) προτού πάνε στο Άμπου Ντάμπι για φιλικούς αγώνες με τους Ατλάντα Χοκς στις 6 και 8 Οκτωβρίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss