Μπαλάσκας για τη 12χρονη που ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε στα Σεπόλια: Ελέγχεται και η μητέρα

Ότι ελέγχεται και η μητέρα της 12χρονης που ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε στα Σεπόλια, αποκάλυψε ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.

Περισσότεροι από 200 υποψήφιοι βιαστές φέρεται να είχαν ενδιαφερθεί για τη 12χρονη που εξέδιδε ο 53χρονος στα Σεπόλια, ενώ 10 εξ αυτών φαίνεται πως το είχαν κάνει και πράξη.
Το ψεύτικο προφίλ προς αλίευση «πελατών»

Αστυνομικές πηγές εξηγούν στο Newsbomb ότι ο 53χρονος διατηρούσε ψεύτικο προφίλ στο διαδίκτυο, με στόχο να «αλιεύει» πελάτες. Ο συλληφθείς φέρεται να αναρτούσε στο συγκεκριμένο προφίλ φωτογραφίες του 12χρονου κοριτσιού, προκειμένου να τον προσεγγίσουν «ενδιαφερόμενοι» παιδεραστές.
Οι ίδιες πηγές του Newsbomb αναφέρουν ότι αρκετοί ήταν αυτοί που βλέποντας τις φωτογραφίες της ανήλικης στο ψεύτικο αυτό προφίλ, έστειλαν διαδικτυακά μηνύματα που έγραφαν «είσαι πολύ μικρή, πρόσεχε». Οι άντρες αυτοί νόμιζαν ότι απευθύνονταν στην 12χρονη, ωστόσο, τα μηνύματά τους διαβάζονταν από τον 53χρονο.

Μπαλάσκας: Ελέγχεται και η μητέρα

Ότι ελέγχεται για τον ρόλο της στην υπόθεση και η μητέρα της 12χρονης ανέφερε ο συνδικαλιστής Αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο MEGA.
«Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι σήμερα ελέγχεται και η μητέρα του κοριτσιού. Το τι γνώριζε, αν είχε κάποια συμμετοχή. Αν είχε συμμετοχή σε όλο αυτό, αυτό είναι το βαρύ θέμα» σημείωσε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Μητέρα 12χρονης: «Αν βγει ελεύθερος, θα τον θάψω»

Από την πλευρά της η μητέρα, μιλώντας για πρώτη φορά την Κυριακή εμφανίστηκε οργισμένη: «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω», δήλωσε στον Alpha η οποία ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του 53χρονου.
Αναφερόμενη στην ψυχολογική κατάσταση της κόρης της, ανέφερε πως είναι ακόμα φοβισμένη χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της φρίκης που έζησε.
Προσπαθούν να «χαρτογραφήσουν» τους υποψήφιους «πελάτες»
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ανηλίκων προσπάθησαν να «χαρτογραφήσουν» τα σημεία όπου το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού. Το ένα είναι το κατάστημα του 53χρονου, το άλλο ένας χώρος που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί και το τρίτο αυτοκίνητα. Αυτό που θυμάται το κορίτσι είναι ότι -με τη μεσολάβηση του συλληφθέντα- τη μετέφεραν σε δωμάτια και αυτοκίνητα, όπου τη βίαζαν. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ουδέποτε το παιδί είχε πάρει χρήματα από αυτούς τους άντρες. Τα χρήματα παραδίδονταν στον 53χρονο.
Αρνείται τις κατηγορίες ο 53χρονος
Ο συλληφθείς αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες. Παραμένει κρατούμενος και θα οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα στον Ανακριτή γι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss