Μπαράζ fake news από τους Τούρκους: Ο μπάρμπας μου ο ψεύτης

«Τερμάτισαν» την προβοκάτσια τα τουρκικά ΜΜΕ: «Να ενεργοποιήσουμε κι εμείς τους S-400» – Σε παραλήρημα ο λαγός του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Οι άνθρωποι έχουν κάνει το ψέμα… επιστήμη

Την επιχειρούμενη προβοκάτσια της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας με τους S-300 φαίνεται να σηκώνει ακόμα παραπάνω και ο τουρκικός Τύπος δυναμιτίζοντας το ήδη πολύ κακό κλίμα και σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το επόμενο βήμα της Αθήνας θα είναι η εκτόξευση πυραύλων.
Η Hurriyet στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι «αποκαλύφθηκε το ψέμα για τους S-300» σημειώνοντας ότι η Ελλάδα τους έχει ενεργοποιημένους και παρενόχλησε και πάλι τα τουρκικά μαχητικά. Η Yeni Safak μιλά για «εχθρική ενέργεια με τους S-300». Η Milliyet έχει ως πρώτο θέμα την υπόθεση με τα τουρκικά μαχητικά, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για «εχθρικό κλείδωμα» και συμπληρώνοντας ότι «η Αθήνα παίζει με τη φωτιά». Μάλιστα, δημοσιεύει έναν χάρτη που δείχνει, όπως ισχυρίζεται η Άγκυρα, το κλείδωμα των ραντάρ. Μάλιστα, αναλυτές υπογραμμίζουν ότι αφού οι Έλληνες ενεργοποίησαν τους S-300, τότε και η Τουρκία πρέπει να «κλειδώσει» με τα ραντάρ των S-400 το Αιγαίο.

Η Cum Hurriyet, που είναι και αντιπολιτευόμενη εφημερίδα, γράφει ότι η Αθήνα παρενόχλησε τα τουρκικά F-16 με ρωσικό αντιεροπορικό σύστημα. Αναφορά στο θέμα έκαναν και τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα με το Haberturk να επισημαίνει ότι «τα τουρκικά μαχητικά F-16, τα οποία πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική πτήση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, τα κλείδωσαν με τα ραντάρ τους οι S-300, οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στην Κρήτη. Τα τουρκικά F-16 παρά την παρενόχληση ολοκλήρωσαν την αποστολή τους και επέστρεψαν στις βάσεις τους. Πηγές του υπουργείου Άμυνας αναφέρουν πως αυτό το γεγονός δείχνει πως η Ελλάδα χρησιμοποιεί και έχει ενεργοποιημένες τις συστοιχίες των S-300».
Την ίδια ώρα το CNN Turk ανέφερε ότι «η Ελλάδα συνεχίζει να αυξάνει την ένταση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Τουρκικά μαχητικά και πάλι παρενοχλήθηκαν από την Ελλάδα. Αυτή τη φορά κλειδώθηκαν με τα ραντάρ των αντιαεροπορικών συστημάτων τω S-300». Φιλοξενώντας τον αντιπτέραρχο της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss