Μπάρκα: Σκηνοθέτης μου είχε πει «έτσι όπως είσαι δεν θα κάνεις καριέρα»

Η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα θυμήθηκε τα υποτιμητικά λόγια που είχε ακούσει μπροστά σε ολόκληρο θίασο από σκηνοθέτη.

Ειδικότερα, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» της Μπάρκα ο Χρίστος Αντωνιάδης αποκάλυψε ότι στο παρελθόν άνθρωπος από τον χώρο της μουσικής του είχε πει να χάσει κιλά αν θέλει να κάνει καριέρα. Έτσι, με αφορμή αυτό, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε τη δική της ιστορία στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι υπήρχε σκηνοθέτης, ο οποίος στην ηλικία των 22-23 ετών, της είχε πει ότι δεν πρόκειται να κάνει καριέρα εξαιτίας της εικόνας της, καθώς δεν θα υπήρχε ρόλος να παίξει.

«Έχει υπάρξει σκηνοθέτης που μου έχει πει κάποια πράγματα για μένα ήταν πολύ πιο σκληρά»

Αρχικά, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Παιδιά εγώ πιστεύω ότι γενικά είναι σκληρή η βιομηχανία αυτή του θεάματος και σας το λέω όχι εκ του ασφαλούς αλλά εκ πείρας… Δεν έχει σταματήσει αυτό το ότι “πρέπει να είσαι κάπως για να εκτίθεσαι”».

Και πρόσθεσε: «Έχει υπάρξει σκηνοθέτης που μου έχει πει – όταν μάλιστα ήμουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία και ούσα κόρη ηθοποιού – κάποια πράγματα για μένα ήταν πολύ πιο σκληρά, ήξερα ότι βγαίνω και θα με κρίνουν εις διπλούν».

«Η ζωή έχει όλους τους ρόλους»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έβγαινα στη σκηνή και άκουγα, “αυτή είναι η κόρη της Βίκυς”, αυτό για ένα παιδί 22-23 χρονών είναι πολύ σκληρό. Έχεις να διαχειριστείς το αν είσαι βύσμα ή το αν δεν είσαι, ακόμα και αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και αξιοκρατικά. Και έχεις και έναν σκηνοθέτη σκληρό που μπροστά σε κόσμο θα σε πληγώσει και θα σε μαστιγώσει ψυχολογικά λέγοντάς σου “έτσι δε θα κάνεις καριέρα, τι ρόλους θα παίξεις;”, ενώ η ζωή έχει όλους τους ρόλους».

«Μετά ήταν σαν να μη συνέβη τίποτα»

«Μου έχει συμβεί αυτό και μάλιστα πολύ άγρια και μπροστά σε πολύ μεγάλο θίασο και με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Μετά ήταν σαν να μη συνέβη τίποτα. Και όταν ακούστηκε ότι θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση με πλησίασαν άνθρωποι για να μου πουν ότι ίσως πρέπει να χάσω κιλά για να βγω…» κατέληξε η ίδια.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss