Μπαρτσελόνα: 30 εκ. ευρώ «τρύπα» τη φετινή σεζόν!

Μπαρτσελόνα: Οικονομική ζημία στους Καταλανούς η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα μόνο για την τρέχουσα σεζόν θα φτάσει τα 30 εκ. ευρώ!

Όσο κι αν υπάρχει ο πακτωλός χρημάτων που προέρχεται απ’ τις ποδοσφαιρικές ομάδες-κολοσσούς, τα μεγάλα Ισπανικά κλαμπ αρχίζουν και προβληματίζονται σημαντικά για τα οικονομικά τους δεδομένα. Δεν είναι τυχαίο πως αυξάνονται τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα αναφορικά με την οικονομική «τρύπα» που υπάρχει.

Συγκεκριμένα το «encestando», ήρθε να ταράξει τα νερά στη Βαρκελώνη. Λίγο καιρό πριν πραγματοποιηθούν οι διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης του κλαμπ, αποκαλύφθηκε πως οι «μπλαουγκράνα» ως μπασκετικό τμήμα, για τη φετινή σεζόν μόνο θα έχουν απώλειες που φτάνουν τα 30 εκ. ευρώ! Οικονομική «τρύπα» που στο μπάσκετ μοιάζει αδύνατο να καλυφθεί.

Παράλληλα επισημαίνεται πως μόνο την τελευταία τετραετία, οι απώλειες λόγω του ανοίγματος φτάνουν τα 115.000.000 ευρώ συνολικά. Ποσό απίστευτο και φυσικά έρχεται να διογκωθεί λόγω του ζητήματος που υπήρξε και με την ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία και μόλις φέτος κατάφερε να ορθοποδήσει.

Όλα αυτά λίγο καιρό μετά τις αποκαλύψεις για τη χασούρα της Ρεάλ Μαδρίτης που ξεπερνά κι αυτή τα 100 εκ. ευρώ. Δύσκολες εποχές οικονομικά, ακόμη και για τους «κολοσσούς» της Ισπανίας.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss