Μπέσσυ Μάλφα: «Πήγα στο θέατρο την ίδια ημέρα που έχασα τη μητέρα μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ είναι απόψε η Μπέσσυ Μάλφα, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής της στο θέατρο. Ειδικότερα, έκανε αναφορά στη στιγμή κατά την οποία έπαιξε σε παράσταση, ενώ την ίδια μέρα που έχασε τη μητέρα της.

«Όταν έφτασα, είδα ένα γεμάτο θέατρο και τους συναδέλφους μου να με περιμένουν με αγάπη»

Συγκεκριμένα, η Μπέσσυ Μάλφα αποκάλυψε: «Πήγα στο θέατρο την ίδια ημέρα που έχασα τη μητέρα μου. Τη θυμάμαι ως πολύ σημαντική μέρα γιατί ήταν 7.20 ή 6.20 που μου είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ότι “εμείς είμαστε εδώ και σε περιμένουμε, έλα να πιούμε ένα καφεδάκι”. Τους είπα ότι θα έρθω για το καφεδάκι. Όταν έφτασα, είδα ένα γεμάτο θέατρο και τους συναδέλφους μου να με περιμένουν με αγάπη. Ήρθε και ο αδερφός μου με αγάπη».

«Ήταν σημαντικό για εμένα να παίξω, γιατί οι γονείς μου ήταν αυτοί που με στήριξαν σε όλα όσα έκανα στη ζωή μου»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν σημαντικό για εμένα να παίξω, γιατί οι γονείς μου ήταν αυτοί που με στήριξαν σε όλα όσα έκανα στη ζωή μου. Ήταν μία πολύ σημαντική ημέρα για εμένα».

«Με ενοχλεί όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια, όταν είναι αγενής και κυνικός»

Επιπλέον, η Μπέσσυ Μάλφα αναφέρθηκε και σε εκείνα που την ενοχλούν τονίζοντας: «Με ενοχλεί όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια, όταν είναι αγενής και κυνικός. Αν σου πω ιστορίες από το θέατρο, θα σου πω ότι αυτούς τους λυπάμαι».

Τι είπε για τον άνδρα της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση;

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ο οποίος είναι «γκουρμετζής» και αποκάλυψε ότι είχε αρνηθεί τον ρόλο της «Δήμητρας» στο «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss