Μπέττυ Μαγγίρα για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Το θεωρώ απαράδεκτο»

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να μην πάει στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε το πρωί της Δευτέρας την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να ακυρώσει την προγραμματισμένη της εμφάνιση στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.
«Εμείς μπορεί να κάνουμε ένα τρέιλερ από την προηγούμενη μέρα και να προαναγγείλουμε τον καλεσμένο, μπορεί όμως και να μην το κάνουμε. Συνήθως οι καλεσμένοι το κάνουν από μόνοι τους. Έχει τύχει και εγώ να πάω σε εκπομπή και να κάνω και εγώ το βίντεό μου για τους followers να με δουν στην εκπομπή», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν είναι δεδομένο ότι τους καλεσμένους σώνει και καλά μια εκπομπή πρέπει να τους προαναγγείλει. Για να φτάσεις στο σημείο να ακυρώσεις το θεωρώ απαράδεκτο. Για τον καλεσμένο. Γιατί η εκπομπή έχει επενδύσει πάνω σου», σχολίασε η παρουσιάστρια του Open.
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν με σεβάστηκαν στην εκπομπή της Μπακοδήμου»

Xθες, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram εξήγησε τους λόγους που δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το μεσημέρι της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε πως είχαν συμφωνήσει να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ως καλεσμένη, ενημερώνοντας μάλιστα μέσα από τα social media για την προγραμματισμένη της εμφάνιση. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν είδε την αντίστοιχη προβολή μέσα και τα social media της εκπομπής, ακυρώνοντας έτσι την εμφάνισή της.
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Όσα ανέφερε στο instagram:
«Ήταν να εμφανιστώ στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, δεν θα εμφανιστώ όμως γιατί μετά από 8 μήνες – που με παρακαλούν όλες οι εκπομπές να εμφανιστώ και δεν έχω βγει πουθενά- από προσωπική μου πρωτοβουλία, σήμερα προανήγγειλα πως θα βρίσκομαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, χωρίς όμως εκείνοι να έχουν κάνει το σχετικό story και μια αναφορά στο πρόσωπό μου, μέσω των social media. Οπότε θεώρησα κι εγώ ότι δεν είμαι σημαντική για εκείνους και δεν είναι καθόλου τιμητικό να βρεθώ κάπου που δεν με έχουν προαναγγείλει , είναι σαν να αυτοπροσκαλούμαι κάπου, οπότε πάμε για καφέ…
Μόνοι τους με κάλεσαν και δεν τους κάλεσα εγώ, θέλανε να με έχουν εκεί κοντά τους, οπότε ο κατάλληλος και αντίστοιχος σεβασμός απαιτείται. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι για να με σέβονται, θεωρώ πως δεν με σεβάστηκαν, δεν χρειάζεται να παρευρεθώ κοντά τους», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σχετικές ειδήσεις
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν με σεβάστηκαν στην εκπομπή της Μπακοδήμου»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss