Μπέττυ Μαγγίρα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Ο Στάθης Μαντζώρος μίλησε για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού. Με αφορμή αυτό η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε μία αντίστοιχη δική της εμπειρία.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είχε καλεσμένο στην πρωινή εκπομπή της τον Σταύρο Μαντζώρο, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού, που είχε πάθει εγκολεασμό.
«Το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Από το να τον πάρω και να το πάω στο Παίδων, πραγματικά ζορίστηκα πάρα πολύ. Ζορίστηκα πάρα πολύ και μέσα μου και έξω μου και όλα», δήλωσε ο ηθοποιός του Σασμού.

Τότε η παρουσιάστρια με αφορμή την εξομολόγηση του Μαντζώρου, «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε και εκείνη για την περιπέτεια της δικιάς της κόρη, της δεύτερης, όταν ήταν ακόμη βρέφος.
«Η Καλλινίκη ήταν 45 ημερών και έπρεπε να προσέχω. Γι’ αυτό και δεν έστελνα την Ανδριάννα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση. Έκανε λοιπόν πυρετό και οι γιατροί έψαχναν να δουν τι είναι. Πέντε ημέρες έμεινα στο νοσοκομείο», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έχασα το φως μου γιατί ήταν βρέφος. Εξετάσεις… Να κλαίω συνέχεια… Ήμουν λεχώνα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος», πρόσθεσε.

Και συγκινημένη σημείωσε: «Δεν είχα ούτε δύναμη, ούτε ενέργεια. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό ήταν σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα με τα παιδιά του».

Διαβάστε επίσης:
Μπέττυ Μαγγίρα: Βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο της παρουσιάστριας – «Ευχαριστώ την Aστυνομία»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Μου έκλεψαν το αυτοκίνητο, χρησιμοποίησαν και το e-pass μου, καμία τσίπα»
Μπέττυ Μαγγίρα: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής (video)


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss