Μπέτυ Μαγγίρα: «Έχω πέσει θύμα κλοπής ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη»

«Μας έκλεψαν όταν ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ήταν σοκαριστικό», είπε μεταξύ άλλων η Μπέτυ Μαγγίρα.

Η Μπέτυ Μαγγίρα με αφορμή την εμπειρία που έζησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού στο ταξίδι τους στο Μπαλί, (σ.σ. έπεσαν θύματα κλοπής), διηγήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό τη δική της περιπέτεια.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είπε πως όταν ήταν έγκυος τους είχαν κλέψει. «Όταν μας είχαν κλέψει, ήμουν έγκυος σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Είχα μαζί τη μικρή, την Ανδριάννα. Έφτασα σπίτι και το σκυλί άρχισε να γαβγίζει και ήταν στο μπαλκόνι. Αναρωτήθηκα αν το ξέχασα στο μπαλκόνι, ανέβηκα ψιλιασμένη ότι κάτι έχει συμβεί. Το σπίτι ήταν χάος μέσα. Δεν ξέρω πώς ήμουν τόσο ψύχραιμη, μάλλον επειδή ήμουν έγκυος και είχα ένα μικρό παιδί. Το παιδάκι κοιτούσε. Παίρνω τον Δημήτρη τηλέφωνο και καλέσαμε την αστυνομία», είπε η παρουσιάστρια.

Kαι πρόσθεσε: «Είναι ένα σοκαριστικό γεγονός, νιώθεις δηλαδή ότι έχουν μπει κάποιοι ξένοι στο σπίτι σου, πριν από εσένα. Δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει γίνει. Συν όλη αυτή την ανακατωσούρα. Η Κατερίνα σωστά τα λέει ότι τα απλά πράγματα στη ζωή έχουν αξία».

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss