Μπιγιόνσε: Σε ρόλο αφηγητή για την Σερένα Ουίλιαμς – Τα συγκινητικά λόγια για την καριέρα της (vid)

Η Μπιγιόνσε απέτισε φόρο τιμής στη φίλη της Σερένα Ουίλιαμς που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το τένις.

Η Μπιγιόνσε απέτισε φόρο τιμής στη φίλη της Σερένα Ουίλιαμς που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το τένις.
Ο σπόνσορας της σπουδαίας τενίστριας έδωσε στη δημοσιότητα ένα διαφημιστικό σποτ προς τιμήν της Ουίλιαμς στο οποίο την αφήγηση την κάνει η σταρ της ποπ μουσικής.

«Όταν ο κόσμος θα τη γράψει στην ιστορία, εμείς θα ξεκινήσουμε από εκεί που ξεκίνησε. Από την αγάπη», λέει τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού σποτ.

«Μία αγάπη που ξεκίνησε ένα κίνημα. Ένα κίνημα για να αγαπάς πάντα αυτό ακριβώς που είσαι. Να είσαι τόσο ερωτευμένος με την ταυτότητά σου που η ίδια σου η ουσία δεν μπορεί να περιοριστεί», συνεχίζει.

«Η Σερένα Ουίλιαμς μας έδειξε τη δύναμη της αγάπης – για τον εαυτό σου και για ό,τι κάνεις», γράφει η Gatorade στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube.
«Η αυτοπεποίθησή της έχει αποτελέσει έμπνευση για όλους, αλλά ειδικά για τις νεαρές έγχρωμες γυναίκες. Έχει ξεκινήσει ένα κίνημα για να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα αν έχεις αγάπη για τον εαυτό σου», προσθέτει.
Όταν η Μπιγιόνσε κάλεσε την Σερένα Ουίλιαμς στη σκηνή
Το 2016 η Μπιγιόνσε τα έδωσε όλα στο Νιου Τζέρσεϊ καθώς ήταν το τελευταίο της σόου της παγκόσμιας περιοδείας της Formation World Tour.

Η τραγουδίστρια κάλεσε επί σκηνής την τενίστρια και καλή της φίλη, Σερένα Γουίλιαμς η οποία έδειξε για ακόμη μία φορά ότι το… έχει και στον χορό.

Η αρχή για τη συνεργασία των δύο κυριών είχε γίνει στο βίντεο κλιπ για το «Sorry» της Μπιγιονσέ, στο οποίο είχε εμφανιστεί η Σερένα Γουίλιαμς.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss