Μπλακ άουτ στην Αθήνα -Χωρίς ρεύμα από Γλυφάδα έως Κηφισιά

Συγκεκριμένα, προβλήματα παρατηρούνται στο κέντρο της πρωτεύουσας, το Παγκράτι, την Καισαριανή, τη Δάφνη αλλά και τα Μελίσσια και την Κηφισιά, Καλλιθέα, Αγία Παρασκευή σε περιοχές της ανατολικής Αττικής και αλλού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα οφείλεται στην υψηλή τάση που επηρεάζει την ηλεκτροδότηση από Γλυφάδα μέχρι και Κηφισιά.

Σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ πρόκειται για βλάβη στο κέντρο υπερυψηλής τάσης στην Παλλήνη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ήδη είναι καθ’ οδόν συνεργεία για την αποκατάσταση της βλάβης.

Ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για έκρηξη στο σταθμό υψηλής τάσης της Παλλήνης.

Χάος στους δρόμους, εγκλωβισμένοι σε ασανσέρ

Δεκάδες μάλιστα είναι τα τηλεφωνήματα που δέχεται αυτή την ώρα η πυροσβεστική καθώς πολλοί πολίτες έχουν εγκλωβιστεί σε ασανσέρ. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 70 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ.

Λόγω του μπλακ άουτ παρουσιάστηκαν προβλήματα και στο Μετρό.

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ το πρόβλημα της κίνησης των συρμών περιορίζεται στο τμήμα από το σταθμό Πανεπιστήμιο έως το σταθμά Ηλιούπολης, ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από Ανθούπολη έως Πανεπιστήμιο και από τον σταθμό Ηλιόπουλη έως Ελληνικό.

Επίσης χάος σημειώνεται αυτή την ώρα στους δρόμους, καθώς εκτός λειτουργίας είναι και τα φανάρια.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss