Μπο για Survivor: Είναι καλά τα λεφτά αλλά δεν είναι όλα λεφτά

Συνέντευξη στη “Secret” και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου παραχώρησε ο Μπο. Ο γνωστός ράπερ, που φέτος συμμετέχει στο J2US στο πλευρό της Εύης Δρούτσα, μίλησε για την απόφασή του να κατεβεί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ηλιούπολη, ενώ σχολιάζει και τις εξελίξεις στο Survivor All Star.

  • Ήθελες πάντα να ασχοληθείς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση;

Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να ασχοληθώ με τίποτα από όλα αυτά. Απλώς πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάτι διαφορετικό από τα πράγματα τα οποία ήδη ξέρω να κάνω καλά. Μόνο να βοηθήσω θέλω και αυτό σκοπεύω να κάνω.

  • Σε ποιον τομέα πιστεύεις ότι θα βοηθήσεις περισσότερο;

Στον πολιτιστικό, φυσικά, σε διοργανώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και σε ό,τι προσφέρει χαρά στον πολίτη.

  • Οι καλλιτέχνες πρέπει να «χρωματίζονται»;

Το «χρώμα» του καλλιτέχνη είναι το «χρώμα» της καρδιάς του, που πρέπει να χτυπάει δυνατά για νέες ιδέες, με αφορμή τη δημοφιλία του μέσω των τραγουδιών του. Κατ’ εμέ, δεν πρέπει να μπαίνει σε κουτιά. Ο στόχος είναι το μέλλον για τη νέα γενιά και όχι το χρώμα.

  • Φέτος στο Survivor όλοι… τρώνε! Εσύ επέστρεψες αδυνατισμένος κατά πολύ. Ποια είναι η γνώμη σου για τις αποκαλύψεις που θέλουν τους παίκτες να τρώνε κρυφά;

Εγώ προσωπικά το 2017 στο Survivor έχασα 34-35 κιλά και θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι βασίζεται στην ταλαιπωρία, στην πείνα, στις κακουχίες αλλά και στα αγωνίσματα. Αν τώρα βρίσκουν τρόπους να τρώνε, από τη μία καλά κάνουν και απ’ την άλλη χαλάνε τη μαγεία του παιχνιδιού.

Γι’ αυτό και το παιχνίδι πλέον, με τόση στρατηγική και τόσο «στημένο σενάριο», έχει χαλάσει, έχει χάσει τη μαγεία του, τον αυθορμητισμό του, την αλήθεια του και έχει γίνει κάτι άλλο, το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει πλέον. Τα λεφτά, βέβαια, είναι καλά αλλά δεν είναι όλα λεφτά…

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss