Μπόρις – Κάρι Τζόνσον: Τελευταία φορά στην Ντάουνινγκ Στριτ 10 – Η ανάρτηση της πρώην πρώτης κυρίας

Η Κάρι Τζόνσον απέτισε σήμερα ένα συναισθηματικά φόρο τιμής στο χρόνο που πέρασε η οικογένειά της στο Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού δημοσίευσε μια εικόνα της οικογένειας της, συμπεριλαμβανομένου του γιου της Γουίλφ και της κόρης της Ρόμι, να μπαίνουν στη γνώριμη εξώπορτα «μαζί για τελευταία φορά».
Αυτό υποδηλώνει ότι ο Μπόρις Τζόνσον δεν αναμένει να επιστρέψει στην εξουσία, παρά τις φωνές από τους υποστηρικτές του που τον θέλουν να είναι υποψήφιος ξανά στο μέλλον, αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα.

Η Κάρι Τζόνσον ευχαρίστησε επίσης το προσωπικό της Ντάουνινγκ Στριτ, για την καλοσύνη τους, ειδικά προς τα παιδιά της.

Ο Μπόρις Τζόνσον συνεχάρη τη Λιζ Τρας

Η νεοεκλεγείσα πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρας έχει το «σωστό σχέδιο» για να αντιμετωπίσει την περιφερειακή ανισότητα, το αυξανόμενο κόστος διαβίωσης και να συσπειρώσει το κυβερνών Συντηρητικό κόμμα, δήλωσε ο απερχόμενος ηγέτης Μπόρις Τζόνσον στο Twitter.
«Συγχαρητήρια στη @trussliz (Λιζ Τρας) για την αποφασιστική της νίκη», ανέφερε ο Τζόνσον.
«Τώρα είναι η ώρα όλοι οι Συντηρητικοί να την στηρίξουν 100%», πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο Ρίσι Σουνάκ, που έχασε τη μάχη για την πρωθυπουργία της Βρετανίας, δήλωσε ότι το κόμμα πρέπει τώρα να συσπειρωθεί γύρω από την νικήτρια της διαδικασίας Λιζ Τρας.

«Τώρα είναι σωστό να συσπειρωθούμε γύρω από την νέα πρωθυπουργό Λιζ Τρας, καθώς εκείνη οδηγεί τη χώρα μέσα σε δύσκολες στιγμές», ανέφερε ο Σουνάκ στο Twitter.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss