Mustang Mach-E: μεταφέρει στην οροφή μέχρι 75 κιλά – FleetNews

Η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E επιτρέπει τη μεταφορά καγιάκ ή μπαγκαζιέρων στην οροφή της, μέχρι 75 κιλά.
Μετά την πρόσφατη αύξηση της ικανότητας ρυμούλκησης στα 1.000 κιλά σε αρκετές εκδόσεις, τώρα όλες οι Mustang Mach-E έχουν εγκριθεί για φορτία στην οροφή έως και 75 κιλά.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να μεταφέρετε καγιάκ για βόλτες στο ποτάμι, εξοπλισμό σκι για να διασχίζετε τις χιονισμένες πλαγιές ή απλά μία μπαγκαζιέρα οροφής για να μεγιστοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο στις αποδράσεις σας. Συγκριτικά με ένα αεροπορικό ταξίδι, αυτό το όριο των 75 κιλών σας επιτρέπει άνετα να μεταφέρετε έως και τρεις βαλίτσες, χωρίς επιπλέον χρέωση στην περίπτωση που είστε λίγο παραπάνω από το όριο.
Εκδόσεις του ηλεκτρικού pony της Ford με την προαιρετική, πανοραμική οροφή είναι επίσης πιστοποιημένα για τη μεταφορά φορτίων στην οροφή – έως 65 κιλά – ενώ σε όλες οι εκδόσεις της Mustang Mach-E ο ψηφιακός οδηγός χρήστη του συστήματος ενημέρωσης/ψυχαγωγίας SYNC 4 1 θα μπορεί να αναβαθμίζεται στο πλαίσιο μιας μελλοντικής over-the-air ενημέρωσης του λογισμικού Ford Power-Up.
“Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα οχήματα των πελατών μας ώστε πάντα να οδηγούν την καλύτερη δυνατή έκδοση της Mustang Mach-E. Ευελπιστούμε αυτές οι τελευταίες ενημερώσεις να καταστήσουν τις αποδράσεις με την Mustang Mach-E ακόμα πιο αξέχαστες”, αναφέρει η ανακοίνωση της αυτοκινητοβιομηχανίας.

1 Μη οδηγείτε αφηρημένοι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss