#MustardNails! Τα νύχια στο χρώμα της μουστάρδας είναι τόσο φθινοπωρινά…

Σχεδόν λαχταριστά θα λέγαμε! 

Αν νόμιζες πως, με το καθημερινό nailspiration θα εξαντλήσουμε τα σχέδια και τα χρώματα για τα νύχια θέλουμε να το ξανασκεφτείς. Τα νύχια, το μανικιούρ και το nail art είναι ανεξάντλητα και πηγές έμπνευσης έχουμε αμέτρητες. Αυτή την Παρασκευή λοιπόν θα μιλήσουμε για τη μουστάρδα ή μάλλον… για το κίτρινο της μουστάρδας! Είναι ένα ζεστό και πολύ φθινοπωρινό κίτρινο που έχει γίνει τάση για αυτή τη σεζόν και το αγαπάμε ήδη.

Είναι πανέμορφο μόνο του αλλά ταιριάζει μοναδικά και με το σκούρο μπλε όπως και το λαδί που είναι επίσης τάση. Είναι ουσιαστικά ένα χρώμα πασπαρτού που μπορεί να δώσει μία πιο χαρούμενη και ζεστή νότα τόσο στο μανικιούρ όσο και στα outfits σου. Αρκεί να το τολμήσεις! Ξέρουμε, το κίτρινο δεν είναι από τα πιο εύκολα χρώματα και δύσκολα θα το επιλέξεις αλλά ίσως σε πείσουμε για το αντίθετο σήμερα.

Βλέπεις, ψάξαμε και βρήκαμε τέλεια nail art στα χρώματα της μουστάρδας, τα βάλαμε σε μία gallery και σου τα παρουσιάζουμε για να αποχαιρετίσεις αυτή την -εργάσιμη- εβδομάδα με λίγο χαρούμενο χρώμα. Το έχουμε εξάλλου ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ. Ρίξε λοιπόν μία ματιά και κάνε ένα από τα σχέδια που θα δεις απόψε.

Διάβασε ακόμα: Μερικά ακόμη ασπρόμαυρα νύχια γιατί όσα και αν δούμε δεν είναι ποτέ αρκετά

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss