My Style Rocks – Άρτεμις Καραβουσιάνη: Η 60χρονη αεροσυνοδός, που αγαπά το χορό και το μποξ, μπαίνει στο show μόδας (pics)

Δυο νέα πρόσωπα πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα στο My Style Rocks. Η μια από τις δυο διαγωνιζόμενες που θα δούμε είναι η 60χρονη Άρτεμις Καραβουσιάνη, η οποία τα τελευταία 17 χρόνια ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Αθήνα, ενώ για αρκετά μεγάλο διάστημα «πετούσε» στα σύννεφα, καθώς ήταν αεροσυνοδός.

Αν και 60 χρονών η Άρτεμις Καραβουσιάνη δείχνει να έχει πάθος για τη ζωή και δεν εφησυχάζει αφού της αρέσει ο χορός, το θέατρο και το διάβασμα. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί μαθήματα αργεντίνικου τάνγκο και δυναμικού μπαλέτου, ασχολείται με το ερασιτεχνικό θέατρο, την ώρα μάλιστα που έχει ξεκινήσει και το μποξ!

Στα 60 της αισθάνεται καλύτερα από ποτέ ενώ όπως λέει η μόδα είναι ένα… «μικρόβιο» που υπάρχει μέσα της από τότε που ήταν μικρή και το στιλ που την χαρακτηρίζει είναι το mix and match.

Ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks είναι  το μήνυμα που θέλει να περάσει. Θέλει να πει σε όλες τις γυναίκες της ηλικίας της πως όταν μεγαλώνουν, δεν γίνονται ξαφνικά αόρατες. «Η μόδα δεν έχει ηλικία και κάθε μέρα πρέπει να αισθανόμαστε όμορφες» λέει χαρακτηριστικά. Αυτός είναι και ο στόχος της στο My Style Rocks. Να δώσει δύναμη στις ώριμες κυρίες και να τους προτείνει έξυπνες και στιλάτες ιδέες για το καθημερινό τους look.

Aξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως η Άρτεμις Καραβουσιάνη έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο instagram πολλές φωτογραφίες από ταξίδια που έχει κάνει στο εξωτερικό με τον σύζυγο και τους φίλους τους, φωτογραφίες με την κόρη της αλλά και τον εγγονό της.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss