Μυλοπόταμος: Στο δικαστήριο ο 38χρονος Κρητικός «νταής» για την επίθεση στους Γερμανούς

Μυλοπόταμος: Με συνοδεία ΟΠΚΕ έφτασε ο ένας εκ των δύο Κρητικών που κατηγορείται για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες

Στο δικαστήριο έφτασε ο 38χρονος «νταής», ο οποίος είναι ένας από τους δύο Κρητικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο.
Με συνοδεία της ομάδας ειδικών δυνάμεων ΟΠΚΕ πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή του προς το δικαστικό Μέγαρο, ενώ φίλοι και συγγενείς είχαν φτάσει εκεί για να συμπαρασταθούν στον κατηγορούμενο.

«Συμβαίνουν αυτά» είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου
Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη 25/08 ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Διονύσης Βέρρας υποστήριξε σε ενημερωτική εκπομπή: «Αυτά τα περιστατικά όχι μόνο στην Ελλάδα, συμβαίνουν και στη Βρετανία συμβαίνουν και στη Γερμανία συμβαίνουν».

«O διασυρμός μιας χώρας γίνεται εξ άλλων λόγων όχι εξ αυτών. Ας προσέχουμε την οικονομία μας και τις πολιτικές μας έξω… τα υπόλοιπα περιστατικά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα» δήλωσε ο Δ. Βέρρας.

«Ας βγαίνανε οι γερμανικές εφημερίδες (για το θέμα) και τι έγινε; Να κάνουμε κινδυνολογία; Κάνουμε κηρύγματα; Νουθεσίες; Δεν υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο» δήλωσε σχολιάζοντας τη δικογραφία.
Αφήστε το κατηγορητήριο, συνέχισε ο κ. Βέρρας ο μαξιμαλισμός μιας ποινικής δίωξης δεν νομιμοποιεί παρεκτροπή της συζήτησης και να συζητάμε επί ανυπάρκτων πραγμάτων.
Πρόκειται, υποστήριξε, για συμπεριφορά μεταξύ δυο νέων ανθρώπων ανοήτων στη συμπεριφορά τους την οδηγική που οδήγησε έτσι τα πράγματα κυνηγώντας ο ένας τον άλλο.
«Ο Γερμανός κυνήγησε πρώτος τον Έλληνα και τον γρονθοκόπησε, στραπατσαρισμένος και ματωμένος μέσα στο θυμό του αυτός άρχισε να κυνηγά το Γερμανό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάθε μέρα γίνονται τέτοια περιστατικά» δήλωσε ο Διονύσης Βέρρας.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss