Μυστήριο η αυτοκτονία του tWitch – Η θεωρία για τα κρυπτονομίσματα

O πασίγνωστος DJ και συνεργάτης της Έλεν Ντε Τζένερις έβαλε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, που αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του καλλιτέχνη οφείλεται σε αυτοκτονία – Απορρίπτεται το σενάριο των οικονομικών προβλημάτων  

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο των ΗΠΑ η αυτοκτονία του Stephen “tWitch” Boss, τον DJ της εκπομπής της Έλεν Ντε Τζένερις. Μη μπορώντας κανείς να καταλάβει τι ήταν αυτό που οδήγησε τον tWitch στο απονενοημένο διάβημα ξεκίνησαν οι θεωρίες με αναφορές στο twitter να κάνουν λόγο για οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, οι θεωρίες αυτές δεν ευσταθούν αφού πηγές κοντά στην οικογένεια το διαψεύδουν.

«Οι άνθρωποι που παίζουν τον ντετέκτιβ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να οδήγησε τον tWitch στην αυτοκτονία. Μια δημοφιλής θεωρία ήταν ότι είχε επενδύσει πολλά και είχε χάσει πολλά σε κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, πηγές με άμεση γνώση μας λένε ότι αυτό είναι ψευδές – ο Στίβεν δεν αντιμετώπιζε κανένα είδος οικονομικής δυσπραγίας», αναφέρει το TMZ.
Το χρονικό

Ο tWitch αυτοκτόνησε την Τρίτη (13/12) στις 11.25 το πρωί, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, ο οποίος δημοσίευσε την αναφορά για τον θάνατό του την Τετάρτη (14/12).

Aξιωματούχοι των Αρχών του Λος Άντζελες ανέφεραν στο περιοδικό People ότι η αυτοκτονία του DJ της εκπομπής της Έλεν Ντε Τζένερις οφείλεται σε τραύμα που προκάλεσε ο ίδιος στο κεφάλι του μετά από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η υπόθεση έχει κλείσει. Χθες, η σύζυγος του εκλιπόντα καλλιτέχνη, η Allison Holker Boss, έδωσε γραπτή δήλωση στο People σχετικά με τον θάνατο του “tWitch”. «Νιώθω ότι έχω την πιο βαριά καρδιά, καθώς πρέπει να σας πω ότι ο σύζυγός μου Stephen μας άφησε. Φώτιζε κάθε δωμάτιο στο οποίο έμπαινε.
Εκτιμούσε την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα πάνω απ’ όλα, και το να ηγείται με αγάπη και φως ήταν τα πάντα γι’ αυτόν. Ήταν η ραχοκοκαλιά της οικογένειάς μας, ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας και έμπνευση για τους θαυμαστές του», δήλωσε η σύζυγος του του “tWitch”.

«Το να πούμε ότι άφησε μια κληρονομιά θα ήταν λίγο, και η θετική του επίδραση θα παραμείνει αισθητή», συνέχισε. «Είμαι σίγουρη ότι δεν θα υπάρξει μέρα που δεν θα τιμούμε τη μνήμη του. Ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου για μένα και κυρίως για τα τρία παιδιά μας».

Η αυτοκτονία του συνεργάτη της Ellen DeGeneres έγινε αμέσως πρώτο θέμα στα αμερικανικά media, ενώ ήταν πολλοί και οι αστέρες του Hollywood που έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον 40χρονο μέσα από τα social media.

https://www.instagram.com/p/CmKZQRoyI_C

«Ο Twitch ήταν μια όμορφη ψυχή… Είμαι σοκαρισμένη και βαθιά λυπημένη. Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια για τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Σας στέλνω αγάπη και δύναμη», έγραψε η Jennifer Lopez δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το παρελθόν με τον Boss.

https://www.instagram.com/p/CmKy6p8psqR

«Δεν έχω λόγια. Δεν υπάρχουν λόγια. Ο νους και η καρδιά μου δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν. Είναι τόσα πολλά… Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Σε αγαπώ. Θα σε ξαναδώ, φίλε μου. Μέχρι τότε», έγραψε ο Channing Tatum.
Αντιδρώντας στα νέα, η Ellen DeGeneres έγραψε ένα ειλικρινές μήνυμα μαζί με μια φωτογραφία τους αγκαλιά. «Είμαι συντετριμμένη. Ο tWitch ήταν καθαρή αγάπη και φως», έγραψε στο Instagram. «Ήταν η οικογένειά μου και τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Θα μου λείψει». κατέληξε η DeGeneres: «Παρακαλούμε στείλτε την αγάπη και την υποστήριξή σας στην Allison και στα πανέμορφα παιδιά του – Weslie, Maddox και Zaia».

Ποιος ήταν ο Stephen “tWitch” Boss
Γεννημένος στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα, ο Boss απέκτησε το παρατσούκλι «tWitch» (σ.σ. σημαίνει κουνιέμαι, τινάζομαι) όταν ακόμα ήταν παιδί γιατί δεν μπορούσε να καθίσει σε ησυχία. Αποφοίτησε από το Λύκειο Lee στο Μοντγκόμερι το 2000 και συνέχισε τις σπουδές του στο Dance Performance στο Southern Union State Community College και στο Chapman University.
Σε συνέντευξή του σε podcast 6 χρόνια πριν, ο Stephen αποκάλυψε ότι μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια, με τη μητέρα του, ενώ εξήγησε πώς τον βοήθησε να διαμορφωθεί η απουσία του πατέρα του. Το 2003, ο Boss βρέθηκε στον ημιτελικό του διαγωνισμού χορού «The Wade Robson Project» του MTV, ενώ βγήκε επίσης δεύτερος στον διαγωνισμό τηλεοπτικών ταλέντων «Star Search».

https://www.instagram.com/p/CmDH0uuJ_rT

Το 2008, ο «tWitch» βγήκε δεύτερος στο «So You Think You Can Dance», γεγονός που σηματοδότησε την αρχή της επαγγελματικής ανόδου του. Αργότερα, επέστρεψε στο show χορού, αυτήν τη φορά στη θέση του κριτή. Η Ellen DeGeneres τον πήρε στο show της ως DJ το 2014, ενώ τον τελευτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss