Μυστήριο με τον θάνατο 32χρονου αστυνομικού σε τροχαίο στην Αττική Οδό

Τις συνθήκες τροχαίου δυστυχήματος με θύμα 32χρονο αστυνομικό της Υπηρεσίας Προστασίας Ευπαθών Στόχων διερευνά η Τροχαία. Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην ασφάλεια γνωστού δικηγόρου.

Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης, στην είσοδο της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα. Ο 32χρονος φέρεται να κατευθυνόταν στο σπίτι του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, στα νότια προάστια, για να τον συνοδεύσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο αστυνομικός, ο οποίος οδηγούσε μηχανή, έπεσε στο πίσω μέρος ΙΧ, όταν το προπορευόμενο όχημα πάτησε ξαφνικά φρένο για να αποφύγει κάποιο ζώο. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του. Διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, ενώ το ίδιο έκαναν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και οι οποίοι έκαναν επί 45 λεπτά ΚΑΡΠΑ στον άτυχο 32χρονο.
Υπόνοιες για ενδεχόμενη δολοφονία του αστυνομικού αφήνει ο εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό», Στέφανος Χίος, καθώς ο Παύλος Σαράκης είναι ο δικηγόρος της εφημερίδας. Σύμφωνα με την καταγγελία του εκδότη της εφημερίδας, η οδηγός ΙΧ είναι Ελληνοαμερικανίδα, ενώ υπάρχει και δεύτερος οδηγός, ο οποίος μετά τη δολοφονική πρόσκρουση με τον ένστολο, έσπευσε να εξαφανιστεί. Η οδηγός ισχυρίστηκε πως πάτησε απότομα φρένο επειδή πέρασε κάποιο ζώο. Ο αστυνομικός μοτοσυκλετιστής καρφώθηκε στο πορτ μπαγκάζ του προπορευόμενου οχήματος με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει λίγο μετά. Η Ελληνοαμερικανίδα, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, 72 ώρες πριν είχε προειδοποιήσει με πρωτοσέλιδο για «τραγικό τροχαίο».

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η έρευνα της τροχαίας.

Ο εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss