N. Sane Trilogy: Ο Crash Bandicoot επιστρέφει.!(trailer)

Tο αγαπημένο μαρσιποφόρο κάνει σβούρες στο PlayStation 4 μαζί με τις τρεις αξέχαστες περιπέτειές του, επανασχεδιασμένες και με υπέροχα γραφικά.

Γεννημένος στα μέσα της δεκαετείας του ’90 από τήν Naught Dog, ο Crash Bandicoot, το χαριτωμένο μαρσιποφόρο (και όχι αλεπού,όπως νομίζαμε σχεδόν όλοι), από τίς πιό αξιολάτρευετες φιγούρες του gaming, έχει καταλάβει ένα μέρος στίς καρδιές μας.

Το N. Sane Trilogy θα περιλαμβάνει τα original Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back και Crash Bandicoot 3: Warped, επανασχεδιασμένα με μεράκι από το μηδέν, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, νέες ηχογραφήσεις από τους αρχικούς ηθοποιούς και φρέσκα γραφικά, περνώντας έτσι το κλασικό παιχνίδι στη νέα γενιά.

Θα αντιμετωπίσετε ξανά τον σατανικό Dr. Neo Cortex στην πρώτη περιπέτεια για να του χαλάσετε τα ύπουλα σχέδια με τον στρατό των μεταλλαγμένων του, θα διασχίσετε με παγοπέδιλα και τζέτπακ τα μεγάλα, ανοιχτά για εξερεύνηση επίπεδα του δεύτερου μέρους και στο φινάλε του Warped θα χαθείτε σε ένα τρελό ταξίδι μέσα στον χωροχρόνο.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2017 και μόνο σε PS4.

Είστε έτοιμοι να ξαναζήσετε από την αρχή την περιπετειώδη τριλογία;

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss