Να ερευνηθεί αν η αντικατάσταση Τσουβάλα συνδέεται με το Predator, ζητάει το ΠΑΣΟΚ

Να υπάρξει έρευνα για το αν η αντικατάσταση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Κωνσταντίνου Τσουβάλα, συνδέεται με δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι εταιρείες σχετιζόμενες και με τη διάθεση του κατασκοπευτικού λογισμικού Predator στην Ελλάδα, είχαν συμβάσεις με την ΕΛ.ΑΣ., ζητάει το ΠΑΣΟΚ.

Η Χαριλάου Τρικούπη συνεχίζει την επιθετική ρητορική στο ζήτημα των παρακολουθήσεων, καθώς επιμένει να ζητάει στοιχεία για υπηρεσίες του δημοσίου που ενδεχομένως να έχουν πρόσβαση στο κακόβουλο λογισμικό μέσω του οποίου επιχειρήθηκε να «μολυνθεί» το κινητό τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η «νόμιμη επισύνδεση» του από την ΕΥΠ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ: «Σήμερα η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στην τραγωδία στο Μάτι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επί διακυβέρνησης ΝΔ, αντικαθίσταται . Δεδομένων δημοσιευμάτων του προηγούμενου διαστήματος σύμφωνα με τα οποία εταιρείες σχετιζόμενες και με τη διάθεση του κατασκοπευτικού λογισμικού Predator στην Ελλάδα, είχαν συμβάσεις με την ΕΛ.ΑΣ., η εν λόγω αντικατάσταση δημιουργεί ερωτηματικά επί των οποίων θα αναζητηθούν απαντήσεις».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss