Nadia Bele: Ο «Κόσμος» της σαγήνεψε τη Μπελούτσι, την Άνιστον και τον… Οικουμενικό Πατριάρχη

Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος
02/09/2022 13:29

Η ίδια παρά το μέγεθος της επιτυχίας της κρατά χαμηλούς τόνους και μιλά στο Newsbomb.gr για τον δικό της μικρό- Κοσμο όπου βασικός πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από το κόσμημα.
Τονίζει πως τα κοσμήματα είναι συνώνυμα με μικρές πολύτιμες ιστορίες του καθενός μας.
Πριν λίγο καιρό μάλιστα χάρισε ένα φυλαχτό στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και μοιράζεται μαζί μας αυτή την ιδιαίτερη και ευλογημένη στιγμή της.
Η συζήτηση μας «ανοίγει» και μιλάμε για το ρόλο της γυναίκας την σημερινή εποχή.
«Ο Ελύτης αποδίδει τον όρο γυναίκα με 3 στίχους», λέει στο Newsbomb.gr και συμφωνούμε απολύτως μαζί της.

Η NadiaBele με τις δημιουργίες της σαγηνεύει γυναίκες από όλον τον κόσμοΑνατολή Πανίδου

Τι σημαίνει για εσάς το κόσμημα;
«Το κόσμημα είναι ο κόσμος μου όλος! Η ονομασία του σύμπαντος είναι Κόσμος, που σημαίνει στολίδι. Το κόσμημα για μένα είναι ένα έργο τέχνης που φέρουμε πάνω μας και μας κοσμεί, μας στολίζει. Δεν είναι πολυτέλεια, είναι η ανάγκη μας να τονίσουμε τα όμορφά μας σημεία. Ο αντικατοπτρισμός της αισθητικής μας. Είναι οι αναμνήσεις που μας δένουν μ’ αυτά. Τα σύμβολα των όρκων μας. Οι «ιστορίες» μας οι πολύτιμες…».
Τα κοσμήματα σας έχουν απήχηση παγκόσμια, είναι κάτι που χτίζεται μέρα-μέρα;

«Η σχέση μου με τα κοσμήματα που δημιουργώ, τους ανθρώπους ανά τον κόσμο που τα επιλέγουν, και το πάθος μου γι’ αυτό το επάγγελμα, είναι ένα δημιούργημα που χτίζεται πετραδάκι-πετραδάκι (πιο συγκεκριμένα: διαμαντάκι-διαμαντάκι) σχεδόν 25 χρόνια τώρα, με μεράκι, χαρά και πολλή αγάπη! Είμαι ευγνώμων για την απήχηση που έχουν σε τόσο κόσμο».

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση της NadiaBele με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Πότε και πώς ξεκινήσατε;
«Τα κοσμήματα τα αγαπώ από πάντα. Ήταν φυσική εξέλιξη να ασχοληθώ μ’ αυτό το επάγγελμα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα έβρισκα κάποιο άλλο να με ενθουσιάζει περισσότερο. Όταν τελείωσα το σχολείο σπούδασα αργυροχρυσοχοΐα χωρίς δεύτερη σκέψη! Το πρώτο μου εργαστήριο το άνοιξα στα 19 μου, το 1997, πριν ακόμη ολοκληρώσω τις σπουδές μου, κι από τότε ασχολούμαι επαγγελματικά με τον σχεδιασμό και την κατασκευή πολύτιμων, υψηλής ποιότητας κοσμημάτων».
Ποια ήταν η πιο δυνατή στιγμή στην επαγγελματική σας ζωή;
«Ασκώντας αυτό το επάγγελμα για 25 χρόνια τώρα, καταλαβαίνετε πως έχω βιώσει πολλές, δυνατές, μοναδικές στιγμές, που τις κρατώ όλες στην καρδιά μου με μεγάλη ευγνωμοσύνη και χαρά. Όμως την πιο δυνατή στιγμή στην επαγγελματική μου ζωή δεν την έχω βιώσει ακόμη. Την περιμένω με μεγάλη προσμονή!». …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss