Ναι! Υπάρχει σωστό μέγεθος ζώνης και με αυτά τα 6 tips θ’ ανακαλύψεις το δικό σου

Η απάντηση στους περισσότερους κανόνες και αινίγματα της μόδας είναι συνήθως αρκετά απλή. Το μαύρο ταιριάζει πραγματικά με το καφέ; Ναι! Μπορώ να φορέσω σκακιέρα με φλοράλ; Γιατί όχι; Η μόδα είναι μια μορφή αυτοέκφρασης και δημιουργίας. Ωστόσο, σε κάποια πράγματα υπάρχει σωστό μέγεθος και καλή εφαρμογή. Πάρε, για παράδειγμα, τη ζώνη. 
Μπορεί να θεωρείς την αγορά μιας ζώνης εύκολη, αλλά σε πληροφορώ ότι δεν είναι και τόσο και χρειάζεται να ξέρεις μερικά πράγματα πριν διαλέξεις την ιδανική για σένα. Αν σκεφτείς το θέμα λίγο παραπάνω, προκύπτουν τόσες πολλές ερωτήσεις: Θέλω μια στενή ζώνη ή μια φαρδιά ζώνη; Τι μέγεθος ζώνης να πάρω; Γιατί… Ναι, υπάρχει και μέγεθος στη ζώνη. 

#WelcomeFall: 6 τάσεις στα jeans που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο
Παρακάτω σου έχω 6 tips για να βρεις το ιδανικό μέγεθος ζώνης για σένα. Η ζώνη που θα αγοράσεις θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!
Μέτρησε το μέγεθος της ζώνης σου
Ο καλύτερος τρόπος για να βρεις την τέλεια εφαρμογή για μια ζώνη είναι πάντα να χρησιμοποιείς μια μεζούρα και τον οδηγό μεγέθους από τη συγκεκριμένη μάρκα από την οποία αγοράζεις. Δεν υπάρχει γενικός κανόνας που πρέπει να ακολουθείς όταν συγκρίνεις μέγεθος ρούχων και μέγεθος ζώνης.
[embedded content]
Το μέγεθος της ζώνης ποικίλλει ανάλογα με τις επωνυμίες, επομένως το τυπικό μικρό, μεσαίο, μεγάλο μέγεθος μπορεί να μην είναι το ίδιο για διαφορετικούς σχεδιαστές. Φυσικά, εάν είσαι μεσαίο μέγεθος, είναι πιθανό να είσαι περίπου μεσαίου μεγέθους στις ζώνες.

Αγόρασε μια ταινία μέτρησης ραπτικής
Είναι εξαιρετικά φθηνά και μπορείς να τη βρεις στο τοπικό σου φαρμακείο ή μερικές φορές στο ταμείο στο super market και, φυσικά, στο διαδίκτυο.

@future_milf.123
Belt?
♬ original sound – Etha …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss