Nails alert: 5 tips για να σταματήσεις να τρως τα νύχια σου

Το… φάγωμα των νυχιών συνήθως ξεκινά από την παιδική ηλικία και μπορεί να συνεχιστεί μέχρι την ενηλικίωση. Πέρα από την εικόνα των νυχιών σου μπορεί να υπάρξουν και πολλές παρενέργειες που ούτε καν είχες φανταστεί. Μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τρως τα νύχια σου ασυναίσθητα εξαιτίας άγχους, νευρικότητας και στεναχώριας αλλά επίσης μπορώ να καταλάβω ότι εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να αντιληφθείς το κακό…που κάνεις στο εαυτό σου.
Από ένα σημείο και μετά πρόκειται για κάτι σαν τικ, το οποίο δεν μπορείς να ελέγξεις και σου γίνεται συνήθεια. Μια κακή συνήθεια την οποία και ας την κάνεις από μικρή, πρέπει να σταματήσεις εδώ και τώρα. Καλό θα ήταν να μάθεις ότι: το επαναλαμβανόμενο φάγωμα των νυχιών μπορεί να κάνει το δέρμα γύρω από τα νύχια σου να πονάει και μπορεί να βλάψει τον ιστό που βοηθάει τα νύχια να μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα να έχουν περίεργη όψη.

Siren eyes: Η hot τάση του TikTok θα σου χαρίσει το αισθησιακό βλέμμα που αναζήτας σε κάθε μακιγιάζ
Μπορείς να κόψεις αυτή την κακή συνήθεια
Το χρόνιο φάγωμα των νυχιών μπορεί επίσης να σε κάνει ευάλωτη σε μολύνσεις καθώς περνάς επιβλαβή βακτήρια και ιούς από το στόμα σου, στα δάχτυλά σου και από τα νύχια στο πρόσωπο και το στόμα σου. Όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ όσο νόμιζες γι ’αυτό σου έχω 5 tips για να σε βοηθήσουν να κόψεις αυτή την κακή συνήθεια τώρα!

Κράτησε τα νύχια σου κομμένα κοντά
Με το να διατη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss