Νανά Παλαιτσάκη: “Εγώ αποφάσισα να αυτοκτονήσω…”

Περνά δύσκολα! Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγο καιρό η Νανά Παλαιτσάκη έστειλε ένα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί τι περνά η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

Αν και πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν για την απουσία της από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, οι εξηγήσεις δεν είχαν δοθεί. Μέχρι πρότινος. Είναι γνωστό πως η Νανά εδώ και περίπου μια δεκαετία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, το οποίο την αναγκάζει κατά διαστήματα να επισκέπτεται το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Η δημοσιογράφος για πρώτη φορά αποκαλύπτει στην εφημερίδα Spirto πως πριν μερικές μέρες η κατάστασή της χειροτέρεψε.

«Καταλαβαίνεις ότι εγώ, μάλλον μη θέλοντας να δω την αλήθεια, θεωρούσα ότι μπορούσα να κάνω τα πάντα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Κάποια εποχή -δεν ήμουν σε κανάλι τότε- είχε σπάσει ο θρόμβος στην κοιλιά και είχα πάθει σηψαιμία.Αντιλήφθηκα ότι για έναν λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, εγώ αποφάσισα να αυτοκτονήσω. Ήθελα να αυτοκτονήσω και δεν είχα δώσει καμία σημασία στον εαυτό μου», τονίζει προκαλώντας σοκ. Ενώ περιγράφει με λεπτομέρειες το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε ανεβαίνοντας σιωπηλά τον Γολγοθά της. «Όλο το καλοκαίρι που έμεινα και έκανα εκπομπές καθημερινά τρεισήμισι ώρες και πήγαινα την Παρασκευή και μου άδειαζαν αίμα από τη φλέβα του ποδιού με τη σύριγγα, όταν οι φλέβες μου δεν μπορούν πια να βγάλουν αίμα, αυτό είναι αυτοκτονία. Πραγματικά αυτή τη φορά έχω κατατρομάξει. Καταλαβαίνεις πόσο αυτοκτονικό ήταν αυτό που έκανα; Είχα μικρή πίεση 14 και πήγα στην εκπομπή αντί να πάω στο νοσοκομείο! Δεν υπήρχε λογική! Υπάρχουν πιο γρήγοροι τρόποι να αυτοκτονήσει κάποιος από αυτόν που διάλεξα εγώ. Το συνειδητοποίησα και τέλος. Έπαθα τέτοιο σοκ που δεν θέλω άλλο. Πρέπει να ασχοληθώ και να δω πώς θα ξανασταθώ στα πόδια μου», εξομολογείται

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss