Νάσος Γαλακτερός: Ήθελα να μάθω στον Παύλο από μικρό να σέβεται τις γυναίκες

Ο Νάσος Γαλακτερός και ο γιος του Παύλος Γαλακτερός βρέθηκαν στον καναπέ της αγαπημένης εκπομπής “DOT”. Το ζευγάρι του “Asia Express” μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του Star, αλλά και όσα έχει μάθει ο ένας από τον άλλο ως πατέρας και γιος.

Νάσος Γαλακτερός: "Ο Παύλος εδώ και 3 χρόνια ήθελε να πάει στο Survivor, δεν είμαι άκαρδος πατέρας που τον αφήνει να λιμοκτονεί"«Μετά μου λένε “Θέλουμε να έρθεις με τον γιο σου” και λέω “Είστε έξυπνοι εσείς”»

«Με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι γίνεται ένα παιχνίδι με ζευγάρια. Στην αρχή, νόμιζα ότι ήθελαν να πάω με τη γυναίκα μου και γελούσα. Μετά μου λένε “Θέλουμε να έρθεις με τον γιο σου” και λέω “Είστε έξυπνοι εσείς”» ανέφερε ο Νάσος Γαλακτερός για την απόφασή του να συμμετάσχει στο “Asia Express”.

Αμέσως μετά, ο ίδιος πρόσθεσε: «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν “όχι”. Τον παίρνω τηλέφωνο, του το λέω και μου λέει “Πάμε!”».

«Το γήπεδο είναι ένα μεγάλο σχολείο»

«Οι αθλητές γενικά τα κάνουμε όλα μικροί. Ήμουν 28 χρονών, όταν έκανα τον Παύλο. Το γήπεδο είναι ένα μεγάλο σχολείο. Όταν μπεις στο γήπεδο και λες “Εγώ είμαι”, έρχεται μια σφαλιάρα και σου φέρνει τα μυαλά σου στα ίσα» εξομολογήθηκε ο Νάσος Γαλακτερός.

Και στη συνέχεια τόνισε: «Αυτό που από μικρός σκεφτόμουν ήταν να σέβεται τα κορίτσια με τα οποία βγαίνει και ποτέ να μη λέει κάτι για αυτές».

Νάσος Γαλακτερός: Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του και μητέρα του Παύλου Γαλακτερού - Οι σχέσεις της με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου | bestofyou

«Ήταν πάντα πρότυπο αλλά ήταν αγχωτικό, όταν έπαιζα μπάσκετ»

Από την πλευρά του ο Παύλος Γαλακτερός δήλωσε  για τον πατέρα του: «Ήταν πάντα πρότυπο αλλά ήταν αγχωτικό, όταν έπαιζα μπάσκετ. Όποτε είχαμε αγώνα, έλεγαν από τις άλλες ομάδες: “Αυτός είναι ο γιος του Γαλακτερού”. Σου φόρτωνε ευθύνες χωρίς να ξέρεις πού οδηγεί αυτό».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss