Νάσος Ηλιόπουλος: «Ο Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος για το κράτος δικαίου – Αντιληπτό από Βρυξέλλες»

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος για το κράτος δικαίου και αυτό έχει γίνει αντιληπτό και στις Βρυξέλλες»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις on camera εναντίον του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος για το κράτος δικαίου και αυτό έχει γίνει αντιληπτό και στις Βρυξέλλες.
Την ώρα που κλείνει άρον άρον τις εργασίες της Εξεταστικής για να συγκαλύψει το σκάνδαλο και μόλις λίγες μέρες μετά την συνάντηση με την Επίτροπο κ. Γιούροβα, αποκαλύπτεται πως η Επιτροπή PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έστειλε επιστολή στη Europol ζητώντας να χρησιμοποιήσει εκ νέου τις δυνατότητες που διαθέτει προκειμένου να διερευνηθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Μάλιστα η PEGA στην επιστολή κάνει λόγο ρητά για απροθυμία της ελληνικής κυβέρνησης να διαλευκάνει την υπόθεση.

Βρισκόμαστε μόλις στην αρχή των αποκαλύψεων και ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να γνωρίζει ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν τελείωσε.
Βέβαια ο ίδιος κάνει τα πάντα για να συγκαλυφθεί προσβάλλοντας διαδικασίες και καταπατώντας νόμους. Όμως το τι επιδιώκει είναι ξεκάθαρο πλέον τόσο στους πολίτες όσο και στα ευρωπαϊκά όργανα.
Η επιχείρηση συγκάλυψης θα αποτύχει, οι απαντήσεις θα δοθούν».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss