Νάταλι Θάνου: «Έχω πάρει 10.000 ευρώ για εξώφυλλο»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Νάταλι Θάνου, η οποία, μέσα σε όλα, αποκάλυψε και το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για ένα εξώφυλλο.

«Πέρασα μια δεκαετία με πολύ καλά χρήματα στο modelling»

Αρχικά, η Νάταλι Θάνου είπε: «Πέρασα μια δεκαετία με πολύ καλά χρήματα στο modelling. Είχα πάρει 10.000 ευρώ για ένα εξώφυλλο. Δεν κάνω δίαιτες. Μια φορά το χρόνο κάνω το εξής: Για 7 ημέρες πίνω λεμονάδα με σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι για detox».

«Δε γινόταν να τραγουδάω βράδυ και το πρωί να έχω μωρό»

Η Νάταλι Θάνου είπε στη συνέχεια: «Σταμάτησα το τραγούδι γιατί γέννησα το γιο μου. Δε γινόταν να τραγουδάω βράδυ και το πρωί να έχω μωρό. Δε μου λείπει κάτι από το τραγούδι και τις εμφανίσεις, μόνο η δουλειά στο στούντιο».

«Ο γιος μου είναι ο απόλυτος έρωτας»

Και εξήγησε: «Ο γιος είναι 8 χρονών. Είναι ο απόλυτος έρωτας, ο λόγος ύπαρξής μου. Είμαστε μαζί με το σύζυγό μου, δεν έχουμε χωρίσει. Προέκυψε όπως όλες οι φήμες».

«Ακολουθεί τη μαμά μου, την αδελφή μου, μας μιλάει παντού»

Στη συνέχεια, αναφερόμενη σε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό της, η Νάταλι Θάνου είπε: «Είναι ένας θαυμαστής μου που τώρα τον συμπαθώ. Από το 2007 κάνει ακραία πράγματα, αλλά απέκτησα και μία σχέση αφού είναι ταγμένος. Ακολουθεί τη μαμά μου, την αδελφή μου, μας μιλάει παντού. Κάποια στιγμή φοβόμουν, αλλά είναι cool».

«Το blog μου είναι για νέες μαμάδες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται»

Και συμπλήρωσε επίσης: «Τώρα είμαι blogger και έχω συνεργασία με τη διεθνή blogger Καμίλα Κοέλιο. Το blog μου είναι για νέες μαμάδες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss