Νατάσα Τσακαρισιάνου: Γυρνάει και μου δίνει ένα χαστούκι, δεν υπήρχε στο σενάριο

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ1. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα παραλειπόμενο από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς του MEGA, οι «Αυθαίρετοι».

Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Δημοφιλής ηθοποιός γδύθηκε μπροστά μου» | LiFO

«Σου έρχονται διάφορες εικόνες στο μυαλό από τα γυρίσματα, που ήταν μοναδικά»

«Όταν ακούω τους τίτλους αρχής από τους Αυθαίρετους στεναχωριέμαι, γιατί νιώθω ότι είναι κάτι που έγινε και πέρασε, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα τώρα. Σου έρχονται διάφορες εικόνες στο μυαλό από τα γυρίσματα, που ήταν μοναδικά», είπε αρχικά η Νατάσα Τσακαρισιάνου. «Ήταν μία ομάδα απίστευτων ηθοποιών και γίνονταν απίστευτα πράγματα που τα θυμάμαι εντός αλλά και εκτός πλατώ», σημείωσε αμέσως μετά η ίδια.

Και συνέχισε λέγοντας η Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Ειδικά με τον Βαλαβανίδη, δεν υπήρχαν αυτά που μας έκανε και τα έκανε και εκτός κειμένου. Θυμάμαι τον (Μανώλη) Πουλιάση που έλεγε αυτό το “π-π-π-πατέρα, σ’ αγαπώ” και κάτι τέτοια… και του δίνει σε κάποια φάση ένα χαστούκι, ότι του ξέφυγε ας πούμε».

Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Γυρνάει και μου ρίχνει ένα χαστούκι, χωρίς να  υπάρχει στη σκηνοθεσία» | Gossip-tv.gr

«Είχαμε σπάσει κι ένα κρεβάτι σε μία ερωτική σκηνή»

«Και τότε γυρίζω εγώ και του λέω: μα Κώστα… και γυρίζει και μου δίνει κι εμένα ένα χαστούκι, χωρίς να υπάρχει πουθενά, ούτε στη σκηνοθεσία, ούτε πουθενά. Είχε πιάσει το καλύτερο της σκηνής», τόνισε επίσης η ηθοποιός.

«Αυτά είναι δημιουργικά πράγματα. Δεν είναι να παρεξηγηθείς. Είχαμε σπάσει κι ένα κρεβάτι σε μία ερωτική σκηνή. Αυτό πήγαινε-ερχόταν από πριν και μόλις ανεβήκαμε πάνω, έπεσε», σημείβσε κλείνοντας η Νατάσα Τσακαρισιάνου.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss