Νατάσσα Μποφίλιου: «Θέλω να φωνάξω, οφείλω να το φωνάξω»

Στη ραδιοφωνική εκπομπή «Συζητήσεις στον Ελληνικό παρέα με το Crem Egg Pro» και στον Θάνο Μωριάτη έδωσε συνέντευξη η Νατάσα Μποφίλιου. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το δικό της προσωπικό βίωμα όσον αφορά το ελληνικό κίνημα #metoo.

«Δεν σκέφτηκα να πάω να το καταγγείλω»

Αρχικά, η Νατάσα Μποφίλιου ανέφερε: «Θέλω να φωνάξω, οφείλω να το φωνάξω. Στην προκειμένη περίπτωση έχει να κάνει με ένα θέμα που αφορά κι εμένα και υπαρξιακά. Μια γυναίκα που έχει βιώσει περιβάλλοντα και κακοποιητικά και ρατσιστικά και είμαι από τις τυχερές. Γιατί και εγώ μπορώ να σου πω ότι μου έχει συμβεί ένα γεγονός πολύ σοβαρό μέσα στη δουλειά. Δεν σκέφτηκα να πάω να το καταγγείλω».

«Τώρα τα νέα κορίτσια μπορούν να το καταγγείλουν κι αυτό είναι μια τεράστια νίκη»

Στη συνέχεια, η επιτυχημένη τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου εξήγησε: «Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, επίθεση. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω, είναι πολλά χρόνια πίσω, δεν υπήρχε αυτό στο μυαλό μας. Τώρα τα νέα κορίτσια μπορούν να το καταγγείλουν κι αυτό είναι μια τεράστια νίκη. Στη δική μου γενιά υπήρχε και το γίνονται αυτά, είναι στο χέρι σου να τα αντιμετωπίσεις. Όχι δε είναι στο χέρι μου και δεν πρέπει να γίνονται αυτά».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss