Nations League: Οι Ρούμανοι νίκησαν χωρίς να παίξουν!

Nations League: Η ομάδα των Νεντελτσεάρου και Γκάνεα, πήρε το ματς με τη Νορβηγία στα χαρτιά, καθώς οι Σκανδιναβοί δεν ταξίδεψαν στη Ρουμανία λόγω κορονοϊού!

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA είναι αρκετά σκληρό. Προβλέπει τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων για τις διοργανώσεις της, αν μια ομάδα έχει διαθέσιμους 12 ποδοσφαιριστές συν ένα τερματοφύλακα. Κατά συνέπεια, το γεγονός πως οι αρχές της Νορβηγίας δεν επέτρεψαν στην Εθνική ομάδα της χώρας να ταξιδέψει στη Ρουμανία, δίνει τη νίκη στα χαρτιά στην ομάδα των Νεντελτσεάρου και Γκάνεα!

Όπως είναι γνωστό, οι Σκανδιναβοί παραμονή του αγώνα στο Βουκουρέστι που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα (15/11) δεν μπήκαν στο αεροπλάνο για Ρουμανία. Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και έτσι σύμφωνα με το τοπικό πρωτόκολλο όλη η ομάδα μπήκε σε καραντίνα. Και φυσικά δεν επέτρεψαν οι αρχές της Νορβηγίας να ταξιδέψει η Εθνική στο Βουκουρέστι.

Η UEFA δε θα ορίσει σε άλλη ημερομηνία την αναμέτρηση, άλλωστε υπάρχει πίεση στο καλεντάρι. Όπως προβλέπει το πρωτόκολλό της που αποφασίστηκε τον περασμένο Αύγουστο, δίνει το ματς στα χαρτιά στη Ρουμανία.

Πλέον, η Νορβηγία μένει στους 9 βαθμούς με τη Ρουμανία να πλησιάζει στους 7. Στους 9 είναι και η Αυστρία που υποδέχεται απόψε τη Βόρεια Ιρλανδία. Τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση Αυστρία-Νορβηγία (18/11) με τους φιλοξενούμενους να μην είναι σίγουρο πως θα ταξιδέψουν και γι’ αυτό το ματς!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss