Nations League: Γκολ ο Σπόραρ, νίκησαν οι Σλοβένοι τη Νορβηγία του Χάλαντ (Videos)

Nations League: Με βαδικούς τους τρεις Σλοβένους του Παναθηναϊκού και τον Σπόραρ να σκοράρει, ήρθε η σημαντική νίκη 2-1 επί της Νορβηγίας του Χάλαντ.

Σημαντική νίκη πήρε η Σλοβενία επί της Νορβηγίας με 2-1. Για το 4ο group της League B, η ομάδα του Ματίας Κεκ έκανε την ανατροπή και βάζει «φωτιά» στον όμιλο. Σε ματς που είχε έντονο Παναθηναϊκό χρώματα. Κι αυτό γιατί ήταν βασικοί και οι τρεις «πράσινοι».

Ο Σπόραρ, μάλιστα, σκόραρε το πρώτο γκολ των Σλοβένων που έφερε την ισοφάριση. Ο στράικερ αγωνίστηκε 88 λεπτά, ο Βέρμπιτς 71’, ενώ ο Τσέριν αντικαταστάθηκε στο 90’.

Το σκορ άνοιξε ο Χάλαντ στο 47’, με τον Άντραζ Σπόραρ να κάνει το 1-1 στο 69’ με ωραία και δύσκολη προβολή σε γύρισμα του Σέσκο. Ο τελευταίος ήταν αυτός που έκανε το 2-1 στο 81ο λεπτό.

Με τη νίκη τους αυτή οι Σλοβένοι πήραν στους 5 βαθμούς και στο +2 απ’ τη Σουηδία με ματς περισσότερο, στην προσπάθεια για αποφυγή της τελευταίας θέσης. Η Νορβηγία έμεινε στους 10 και είναι πρώτη με δεύτερη τη Σερβία που έχει 7 με ματς λιγότερο. Οι Σλοβένοι τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τη Σερβία σε ματς που θα κρίνει τα πάντα.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss