Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Μετά το «Survivor» έχω αποκτήσει τρομερό στρες

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor».

«Όταν προβάλλεσαι, σχολιάζεσαι και αναλόγως, δεν γίνεται όλοι να σε αγαπάνε»

Αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε: «Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά το “Survivor” έχω αποκτήσει τρομερό στρες αντικειμενικά με την καθημερινότητα. Έχω συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς, βγαίνεις έξω και γίνεται πανικός με email, τηλέφωνα, ραντεβού, λογαριασμούς, υποχρεώσεις το ένα το άλλο. Ξαφνικά σου φαίνεται όλο αυτό πολύ ξένο. Είναι λίγο περίεργο, δεν το περίμενα. Όταν προβάλλεσαι, σχολιάζεσαι και αναλόγως, δεν γίνεται όλοι να σε αγαπάνε».

«Δεν πίστευα ότι θα φτάσω τους 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε στη συνέχεια: «Διαπιστώνεις πάρα πολύ έντονα ότι σημασία έχουν μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις, μέσα στο “Survivor” καταφέρνεις να είσαι ευτυχισμένος – ακόμη και αν δεν έχεις να φας ή κρυώνεις – επειδή έχεις δυο τρία άτομα τα οποία ένιωθα ότι με αγαπούσαν και τους αγαπούσα. Είναι πολύ σημαντικό. Αναφέρομαι στον Απόστολο και τον Άρη, αλλά και στην Μυριέλλα και τον Λάμπρο στην αρχή του παιχνιδιού. Δεν πίστευα ότι θα φτάσω τους 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο».

«Θεωρώ ότι η Μυριέλλα δεν μου είπε ψέματα για τον χαρακτηρισμό που μου έκανε η Βρισηίδα»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε επίσης: «Θεωρώ ότι η Μυριέλλα δεν μου είπε ψέματα για τον χαρακτηρισμό που μου έκανε η Βρισηίδα. Η σχέση Βρισηίδας με Μαρτίκα είναι αστεία από μόνη της. Θεωρώ ότι δεν έκανα κάποιο μεγάλο λάθος στο “Survivor”».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.