NBA: Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ εξήγησε πως πήρε τον ρόλο στο ‘Hustle’ και έγινε ο… Μπο Κρουζ

NBA

NBA basketball player Juancho Hernangomez, a cast member in the Netflix film “Hustle,” poses at the premiere of the film, Wednesday, June 1, 2022, at the Regency Village Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello) 2022 CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2022 ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έκανε αίσθηση ως… Μπο Κρουζ στην ταινία “Hustle” και αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο.

Η ταινία “Hustle” με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έκανε πρεμιέρα στις αρχές Ιουνίου και έκτοτε όλοι σύνδεσαν τον 26χρονο παίκτη των Ράπτορς με τον… Μπο Κρουζ, τον αθλητή που από τις εργατικές κατοικίες της Μαδρίτης έκανε το άλμα στο ΝΒΑ.

Κατά τη διάρκεια της Media Day των Ράπτορς ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ εξήγησε πώς πήρε τον ρόλο, ένας ρόλος που ήρθε εντελώς τυχαία κατά την διάρκεια της πανδημίας όταν… βαριόταν με τα αδέλφια του στην καραντίνα.

“Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν σε ταινία. Δεν σχεδίαζα να γίνω ηθοποιός. Η πανδημία χτύπησε και ήμουν με τον αδελφό μου και την αδελφή μου στην Σάρλοτ, βαριόμασταν τόσο πολύ. Βαριόμασταν να μένουμε σπίτι κάνοντας τίποτα.

Μου ζήτησαν να τραβήξω κάποια video για το κάστινγκ, τους άρεσαν και δεν ήξερα γιατί. Μίλησα με τους σκηνιθέτες και στην πορεία με τον Άνταμ Σάντλερ και είδαν κάτι. Δεν ξέρω.

Δύο χρόνια μετά κάναμε την ταινία. Ήταν ωραία αλλά πολύ κουραστικό. Είχαμε γυρίσματα 12-14 ώρες. Είναι μία εμπειρία που θα μείνει για πάντα”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss