Νέα απάτη στη Λαμία: Παριστάνουν τεχνικούς της ΔΕΗ και ρημάζουν σπίτια ηλικιωμένων

Λαμία: Παριστάνουν υπαλλήλους της ΔΕΗ με σκοπό να ληστέψουν σπίτια ηλικιωμένων

Δεν έχουν τελειωμό οι απόπειρες εξαπάτησης με δράστες που προσποιούνται υπαλλήλους της ΔΕΗ έχοντας στόχο να εισέλθουν σε σπίτια ηλικιωμένων στη Λαμία και να τους κλέψουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
Συγκεκριμένα δύο περιπτώσεις σημειώθηκαν αργά το πρωί και το μεσημέρι της Τετάρτης όταν ένας άνδρας επιχείρησε να εξαπατήσει ηλικιωμένους δύο μόλις τετράγωνα μακριά από κεντρική πλατεία. Ο δράστης έφυγε άπραγος καθώς δεν έγινε πιστευτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr καταγράφηκε μια ακόμη περίπτωση σε συνοικία της πόλης με τις περιγραφές να ταιριάζουν σε μεγαλόσωμο άνδρα με λευκή μπλούζα και μαύρο παντελόνι, ο οποίος πιθανότατα κινούνταν με λευκό βαν.
Οι δράστες βασίζονται αποκλειστικά στην εύρεση ανενημέρωτων πολιτών – κάποιας ηλικίας – που θα πειστούν ότι το ρολόι ή ο πίνακας της ΔΕΗ έχει κάποια βλάβη, ώστε να εισβάλλουν στο σπίτι τους.

Όπως είπε στο LamiaReport συγγενής υποψήφιου θύματος, «το συγκεκριμένο θράσος είναι αποτέλεσμα της ατιμωρησίας και των ποινών – χάδι που προβλέπει ο νόμος ακόμη και για τους κατ’ επάγγελμα απατεώνες. Προφανώς το παιδί μόλις βγήκε από τη φυλακή και έτρεξε για το μεροκάματο μέχρι να ξαναμπεί μετά από 2-3 χρόνια και καμιά πενηνταριά απάτες και απόπειρες και πάλι στη στενή για μερικούς μήνες και πάλι από την αρχή».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss