Νέα διαρροή δείχνει αναβάθμιση μεγέθους μπαταρίας

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν πολλές φήμες από αξιόπιστες πηγές που υποδεικνύουν έναν εντελώς αμετάβλητο σχεδιασμό για το S23 και το S23+ (τουλάχιστον) σε σύγκριση με τους αντίστοιχους προκατόχους τους, αλλά αυτό που ίσως δεν έχετε συνειδητοποιήσει μέχρι σήμερα είναι ότι η έλλειψη εξωτερικών αλλαγών μπορεί να αποδεικνύεται πραγματικά καλό πράγμα.

Όμορφο εξωτερικά, δυνατό στο εσωτερικό
Λένε ότι η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή, αλλά σε μια εποχή (πολύ) παρόμοιων smartphone υψηλής τεχνολογίας, τα Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra αισθάνονται αντικειμενικά τόσο οικεία όσο και αρκετά ξεχωριστά ώστε να κάνουν μια οπτική εντύπωση σε (σχεδόν) οποιονδήποτε.
Όχι πολύ βαρύ και σίγουρα όχι πολύ παχύ, το 6,6 ιντσών από μέταλλο και γυαλί Galaxy S22 Plus, για παράδειγμα, καταφέρνει να συσκευάσει επίσης μια αρκετά μεγάλη μπαταρία 4.500 mAh, συνδυάζοντας (σχεδόν) τέλεια ομορφιά και δύναμη. Φυσικά, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης στο τμήμα αντοχής της μπαταρίας, ειδικά όσον αφορά τις ναυαρχίδες Android, και αυτό ακριβώς αναμένεται να κάνει η Samsung με το Galaxy S23 Plus.

Εάν οι εσωτερικές πληροφορίες του The Elec αποδειχθούν ακριβείς, κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν για πολλές συσκευές Galaxy πριν κυκλοφορήσουν, το Galaxy S23+ θα αναβαθμίσει την προαναφερθείσα χωρητικότητα κυψέλης του προδρόμου του 2022 κατά περίπου 5 τοις εκατό.
Αυτό μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss