Νέα Δημοκρατία: Ζητά απαντήσεις από τον Ζεϊμπέκ που βρέθηκε σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου

Απαντήσεις από τον Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η Νέα Δημοκρατία: Ήταν σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου για την εκλογή ψευδομουφτή

Αντιδράσεις προκαλεί η παρουσία του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής με «ομογενείς» από την Ξάνθη.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του κυβερνώντος κόμματος Τάσος Χατζηβασιλείου, ήταν παρών σε συνάντηση ενόψει της εκλογής ψευδομουφτή.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Στην επίσημη σελίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, εν όψει εκλογής ψευδομουφτή: «(…) Σήμερα συναντηθήκαμε με ομογενείς μας στον Τόπειρο Ξάνθης (…)». Στο κέντρο της φωτογραφίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Η ελληνική κοινωνία περιμένει ξεκάθαρες απαντήσεις».

Στην επίσημη σελίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, εν όψει εκλογής ψευδομουφτή: «[…] Σήμερα συναντηθήκαμε με ομογενείς μας στον Τόπειρο Ξάνθης […]». Στο κέντρο της φωτογραφίας ο βουλευτής του @syriza_gr Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Η ελληνική κοινωνία περιμένει ξεκάθαρες απαντήσεις. pic.twitter.com/JnxCI9xHPD
— Tasos Chatzivasileiou (@tasos_chatziv) September 2, 2022

Σημειώνεται ότι πρόσφατα στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν που καλούσε τους μουσουλμάνους της Θράκης να προσέλθουν στις κάλπες για εκλογή μουφτή που δεν αναγνωρίζει η πολιτεία.

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε ο Μπουρχάν Μπαράν ανασκεύασε και πήρε πίσω τις δημόσιες αναρτήσεις του.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss