Νέα εποχή για την ενότητα των αγγελιών με το Insomnia Marketplace

Έφτασε η ώρα η ενότητα των αγγελιών να περάσει στο επόμενο επίπεδο, με την όλη εμπειρία να αναβαθμίζεται σε marketplace προσφέροντας πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές για τα δύο μέρη και λύνοντας παράλληλα πολλά άλλα προβλήματα τα οποία η κοινότητα έχει αναφέρει κατά το παρελθόν.

Τι σημαίνει Marketplace
Πλέον το insomnia μπορεί να παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς και για αγοραστές αλλά και για πωλητές, βάζοντας την ασφάλεια μιας συναλλαγής στο επίκεντρο, παρέχοντας μια σειρά από υπηρεσίες. Απαραίτητή προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι πωλητές να ακολουθήσουν τη διαδικασία Πιστοποίησης του λογαριασμού τους, μια διαδικασία που ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά, δίνοντας τους μια σειρά από πλεονεκτήματα.
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Verified Seller έναντι του απλού Πωλητή
 Ένας Verified Seller (Επιβεβαιωμένος Πωλητής) αρχικά αποκτά τη δυνατότητα δημοσίευσης 6 αγγελιών την εβδομάδα έναντι 2 που ισχύει για τα υπόλοιπα μέλη. Επιπλέον η όλη διαδικασία πώλησης του αντικειμένου σου είναι αυτοματοποιημένη αφού ενημερώνεσαι άμεσα για την αγορά του προϊόντος σου και η μόνη σου υποχρέωση είναι να το στείλεις χρησιμοποιώντας το voucher που σου στείλαμε από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε. Στο voucher περιλαμβάνονται τα στοιχεία αποστολής του αγοραστή οπότε δεν χρειάζεται να ανταλλάξετε προσωπικά μηνύματα ενώ και τα έξοδα αποστολής έχουν καταβληθεί από τον αγοραστή.

Με την παραλαβή του αντικειμένου από τον αγοραστή και αν δεν υπάρχει κάποιο παράπονο από τον αγοραστή, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss