Νέα μπλεξίματα για τον Ezra Miller – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία Flash με τον Ezra Miller πάει για τις 23 Ιουνίου 2023 και ίσως αυτό λόγω κάποιων reshoots. Μένει να δούμε τι θα γίνει και πως θα αξιοποιηθεί, ενώ μένει να δούμε αν ισχύουν όσα είχαν γραφτεί πρόσφατα. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει γίνει χαμός με τον Ezra Miller, ωστόσο όπως έγινε γνωστό δεν θα αντικατασταθεί από τον πρωταγωνιστικό ρόλο από την Warner Bros., μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν τεράστιο ρίσκο αυτή τη στιγμή, καθώς η παραγωγή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η εταιρεία προσπάθησε να επιλέξει κάποιον άλλο ηθοποιό για τον ρόλο και γενικά έγιναν απανωτές συσκέψεις, ωστόσο το γεγονός πως είναι σε κάθε σκηνή της ταινίας, αλλά και τα θετικά σχόλια στα πρώτα screenings λειτούργησαν αποτρεπτικά για κάτι τέτοιο. Το βασικότερο θέμα είναι πως θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί εξεζητημένη τεχνολογία, ώστε να “σβηστεί’ και κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον να γίνει.
Ωστόσο, νέα μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο ηθοποιός, καθώς κατηγορείται από τους γονείς μιας κοπέλας για χειραγώγηση ανηλίκου. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη στο Standing Rock Sioux Tribal Court και τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, ο δικηγόρος και ακτιβιστής Τσέις Άιρον και η παιδίατρος σύζυγός του Σάρα ισχυρίζονται ότι ο ηθοποιός σήμερα 29 ετών, χειραγωγούσε και έλεγχε την κόρη τους Tokata Iron Eyes από τότε που οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Standing Rock Reservation στη Βόρεια Ντακότα το 2016. Λένε ότι ο Miller «απέκτησε άμεση και προφανώς αθώα συμπάθεια» στην Τοκάτα εκείνη την εποχή.
Οι γονείς ισχυρίζονται ότι ο Miller έδωσε στην Τοκάτα αλκοόλ και ναρκωτικά όπως μαριχουάνα και LSD ως έφηβος και επέδειξε «μοτίβο διαφθοράς ανη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss