Νέα POCO F4 και X4 GT με ισχυρά χαρακτηριστικά

Η POCO ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση των νέων POCO F4 και POCO X4 GT, τα οποία έρχονται στη μεσαία κατηγορία με ισχυρά χαρακτηριστικά. Και οι δύο συσκευές είναι καλοσχεδιασμένες με κύριες κάμερες 64MP, ισχυρούς επεξεργαστές, LPDDR5 RAM, UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο και καλές οθόνες.

POCO F4
To POCO F4 βασίζεται στην πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 870 5G (7nm) και επομένως μπορεί να αξιοποιήσει την ταχύτητα των νέων δικτύων τηλεπικοινωνιών. Ο επεξεργαστής ψύχεται από το προηγμένο σύστημα ψύξης LiquidCool 2.0, το οποίο περιλαμβάνει ένα μεγάλο θάλαμο ατμών (3.112 mm²). Ο επεξεργαστής της Qualcomm συνοδεύεται από LPDDR5 μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 για ταχύτερη πρόσβαση σε δεδομένα, multitasking και καλύτερη απόκριση σε απαιτητικές εφαρμογές.

Η συσκευή ενσωματώνει οθόνη τεχνολογίας AMOLED Ε4 6,67″ με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 360 Hz για άμεση απόκριση. Η οθόνη υποστηρίζει μέγιστη φωτεινότητα 1.300 nits και διαθέτει μία μικρή οπή για την selfie camera. Η εμπειρία θέασης συμπληρώνεται από διπλά ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos.

Το POCO F4 διαθέτει τριπλή κάμερα και είναι η πρώτη συσκευή της συγκεκριμένης σειράς που φέρει OIS, δηλαδή τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας στον κύριο αισθητήρα 64 MP για πιο καθαρές και ευκρινείς φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού. Η κάμερα 64 MP συνοδεύεται από μία υπερευρυγώνια κάμερα 8 MP καθώς και από μία macro camera 2MP. Αν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss