Νέα πρόταση της LG στις OLED τηλεοράσεις με την LX3 να γίνεται από επίπεδη, κυρτή

Τελικά η Corsair δεν είναι η μόνη εταιρεία που παρουσιάζει οθόνη η οποία γίνεται από επίπεδη, κυρτή, αφού παρόμοια ανακοίνωση έχουμε στην IFA και από την LG.

Συγκεκριμένα η LG OLED Flex (μοντέλο LX3), προωθείται περισσότερο ως τηλεόραση η οποία διαθέτει την πρώτη εύκαμπτη οθόνη OLED 42 ιντσών στον κόσμο κάτι που την καθιστά ιδανική για gaming αλλά και αναπαραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών από streaming υπηρεσίες. Στα χαρτιά η πρόταση της LG δείχνει σίγουρα εντυπωσιακή αφού μπορεί να μετατραπεί από εντελώς επίπεδη σε καμπυλωτή (900R) , επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν τον ιδανικό τους σχηματισμό καμπύλης από είκοσι επίπεδα καμπυλότητας, για «μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία θέασης». 
Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν γρήγορα την καμπυλότητα της LX3 σε μία από τις δύο διαθέσιμες προεπιλογές χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί στο τηλεχειριστήριο ή αλλάζουν χειροκίνητα τον βαθμό καμπυλότητας με 5% προσαύξηση τη φορά και 20 διαφορετικά επίπεδα διαθέσιμα. Επιπλέον, η οθόνη της LG OLED Flex μπορεί να έχει κλίση έως και 10 μοίρες προς ή έως και 5 μοίρες από το χρήστη και έχει ρυθμιζόμενο ύψος, πάνω ή κάτω κατά 140 χιλιοστά, εγγυώμενη έτσι εργονομική άνεση για όσους θέλουν να κάθονται και για όσους τους αρέσει να γέρνουν πίσω.

Η LX3 βασίζεται φυσικά στην OLED τεχνολογία παρέχοντας άπειρη αντίθεση, βαθύ μαύρο, χρώματα υψηλής ακρίβειας (100% πιστοποίηση χρωματικής πιστότητας) , αστραπιαίο χρόνο απόκρισης 0,1 χιλιοστών του δευτερολέπτου και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου. Ενσωματώνει ακόμα τον επεξεργαστή α (Alpha) 9 Gen 5 και «μοναδικούς αλγόριθμους εικόνας» για εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα και χωρίς λάμψη. Η εφαρμογή της super αντιανακλαστικής επίστρωσης (SAR) της LG συμβάλλει στη μείωση των οπτικών περισ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss